Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mást is idegesítenek az...

Mást is idegesítenek az ellenőrök a metrón, buszokon, villamoson?

Figyelt kérdés
Teljesen kiakasztanak...:S
2009. jún. 21. 19:09
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
56%
szívből utálom őket, egész nap ácsorognak vagy mászkálnak és dupla annyit keresnek, mint én, igaz, hogy a bkv szolgáltatást nyújt, na de milyet? nem olyat, ami havi 9000et megér
2009. jún. 21. 20:18
 12/33 anonim ***** válasza:
87%

én is nagyon utálom öket

igaz nekem mindig van bérletem, csak van amikor elfelejtem elvinni. na olyankor nagyon bevagyok szarva hogy jöne ellenör

2009. jún. 21. 20:20
 13/33 anonim ***** válasza:
68%

Elöször is, aki egy szolgáltatást igénybe vesz fizetség nélkül, az csaló!

Másodszor, hogy milyen a szolgáltatás,az nem tartozik ide, ha nem felel meg, járj taxival!

Harmadszor a 20:18-asnak: ha szerinted olyan jó dolguk van az ellenöröknek meg olyan jól keresnek, menj el te is annak, akkor majd meglátod, hogy milyne jó nekik.

Egyébként lehet gyalog is menni - az emberekre azért nött lába - és ha munkanélküli vagy, akkor még idöd is van....

Képzeld el, hogy kisebb városokban meg a falvakban nincs is tömegközlekedés, mindenki vagy gyalogol, vagy biciklizik ÉS TÚLÉLIK

2009. jún. 21. 20:37
 14/33 anonim ***** válasza:
56%

Én is utálom őket.

Alapból pánikolok a tömegközlekedésen, ezt az ellenőr méginkább felerősíti, de nem tudom miért, mert mindig van bérletem. És mégis... A metró a legnagyobb mumus, meg amikor a 4-6-osnál állnak az ajtóknál. :S

2009. jún. 21. 20:39
 15/33 A kérdező kommentje:

kedves 20:37-es: szted hogy menjek gyalog el időre a 14.kerületből mondjuk a 11-be?Ez nem falu hanem Budapest ,ember! Nincs napi 3-4 órám gyalogolni...biciklim meg nincs...

szóval szar egy helyzet de ez még nem változtat azon hogy amóta nem tudok bérletet venni,tiszta ideg vagyok,pedig ezelőtt olyan nyugodtan tudtam utazni! Ezért útálom őket! Fújj!

2009. jún. 21. 21:08
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
Nekem eddig soha nem volt semmilyen problémám az ellenőrökkel, pedig naponta használom a bkv-t több, mint tíz éve. Egyedül a metrólejárónál szoktam mostanában találkozni bunkó ellenőrökkel (értsd: nem köszönnek), ha járművön kérik a bérletem, szinte mindig nagyon kedvesek. Ja és persze mindig van bérletem. Akinek nincs, és úgy használja a bkv-t, örülök, hogy idegesek miattuk... ez az ellenőrök munkája, hogy elkapják az ilyeneket, és megbüntessék.
2009. jún. 21. 21:11
 17/33 anonim ***** válasza:
69%

20:37-es vagyok: el lehet menni Pesten is mindenhova gyalog, csak idö kell hozzá - de ez most mellékes.

Ha jól tudom (és jól tudom),akkor lehet kapni jegyeket is - egy utvonalra, egy napra - az olcsobb és nem kell bérletet venni, a vidékiek is igy közlekednek BP-n (nekik nem éri meg bérletet venni egy-két ut miatt.)

Szóval szerintem csak kifogást keresel, hogy jegy nélkül utazzhass.

De!!!! a büntetés sokkal többe kerül, mint egy jegy.

2009. jún. 21. 22:42
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem, én örülök, ha kiszűrik a kis bliccelő csalókat. Ha valakinek nincs jegye vagy bérlete, legalább vállalja a lebukás kockázatát, és ne nyavalyogjon, hogy idegeskednie kell az ellenőrök miatt.
2009. jún. 21. 23:18
 19/33 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó két hozzászólónak!

Alapítsatok már egy BKV fan klubbot léci!

Jól állna nektek...

Hehe...

Összejönnétek hetente kétszer és kombínó képeket nézegetnétek...

:-DDDDDDDDDD

Szerintetek csaló aki bliccel? Nézzél körbe az országban ember! Mi folyik itt évtizedek óta! Nem a bliccelőket kéne ba..gatni, mert nincs pénzük. Erről mások tehetnek!

Azok akik kirabolják az országot!!!

És ezek nem a bliccelők!!

Ti talán drága BKV fanosok sosem jártok tilosban??? Nem ugye? Mindíg adtok számlát mindenről igaz? De ha nem vagytok számlaadók, akkor mindenről mindíg kértek ugye? Mert ha nem akkor akkor ennyi erővel az is csalás mert megkurtítjátok az államkasszát. De vegyétek már észre hogy egy szerencsétlen tönkretett országban élünk. Majd ha Magyarország is jóléti állam lesz, és az X5-ös terepjárókból nem csak izomagyú gorillák és vajöltönyös bizniszmanusok szállnak ki, hanem kopott farmeros tornacipős fiatalok, na akkor lesz Magyarországon jóléti állam. És akkor majd mindenkinek telik majd BKV-jegyre és sokkal kevesebben fognak bliccelni. De aki mégis, nos arra már lehet mutogatni, hiszen lenne pénze, de mégsem vesz jegyet. De amíg nem ez a helyzet, addig nem kéne ennyire prüszkölni szerintem!

Úgyhogy a kérdésre válaszolva engem is idegesítenek az ellenőrök (nemcsak BKV), mert vérszagra mennek, és gyakran tapasztalom hogy agresszívan bánnak el a szerencsétlen honpolgárral.

Üdv.

2009. jún. 22. 11:04
 20/33 anonim válasza:
41%

Kérdezőnek: én is Budapesten lakom. És bármennyire is fáj meg rosszul esik, a BKV nem ingyenes. Az, hogy nincs pénzed (ami borzasztó) sajnos még nem jogosít fel arra, hogy jegy nélkül utazz. Ha pedig elkapnak, akkor a bérlet/jegy áránál jóval nagyobb büntit kell fizess. Megéri?

11.04-nek:

tilosban nem járok, számlát mindig kérek. Nem várom a sültgalambot a számba (majd ha stb.), hanem megpróbálok tisztességesen megélni. Az, hogy mások csalnak, engem nem jogosít fel a csalásra.

2009. jún. 22. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!