Miért baj ha vidám a buszsofőr?
vidéken is vannak vidimák, igaz nem olyan hogy mondja a hülyeséget a bemondóba, meg ilyen mutogatásokkal.
pl. volt olyan hogy szombaton kellett menni iskolába, nem is olyan rég, csak én mentem a korai busszal, még 6 óra elött indul, a sofőr ismerem, szólt elől a zene elég jól, előrementem dumálni, amig nem volt más utas, kb. 10-13 km, addig elöl voltam, már a könnyem folyt a röhögéstől, de fel lett dobva a napom, és nem is foglalkoztam vele hogy jaj szombaton iskola
Ennek nem a vidámságával volt a baj, hanem azzal, hogy Ő ott a BKV egyenruhájában a BKV-t képviseli és így elég necces a BKV-t nyíltan fikázni. (Ha a busz kiégne-felborulna marhaságok.)
Mindenki tisztában van a BKV gyalázatos helyzetével erre rátenni még egy lapátal, hát...
A mókás sofőröket én is támogatom, de ez az előadás nagyoin erős volt.
Mert ez egy buuuu...i ország!
Amúgy jobb egy vidám emberrel utazni mint egy mogorva frátarral. Szerintem megszokásból volt ez probléma fura volt az új sofőr mentalitása és ennyi!!
Ez olyan mint a gödrös meg a foglyok vicc. -Tudjátok aminek az a vége hogy ide örök sem kellenek mert ezek visszarángatják egymást ha valamelyik ki akar jutni a gödörből.. Ennyi..
Mert nem cégszerű és a szabályzat tiltja. Lehet ,hogy tetszik az utasok egy részének de a másik felét meg rettentően idegesítheti egy ilyen kéretlen előadás, csak ők kevésbé hangosak.
Ha ilyet akar valaki akkor bekapcsolja a rádiókabarét, de nem mindenki vevő erre a humorra.Ráadásul rádiót is elvileg tilos hallgatni hangosan a buszon ,de akkor minek minősülnek a sofőr hülye zenebejátszásai és folyamatos kommentárjai,ráadásul a hangosbemondóba amit csak a megálló jelzésére és indokolt esetben kell használni? Van aki erre baromira nem kíváncsi csak utazna A-ból B-be ,és nem bohócműsorért fizetett. Éppen elég hogy néha kifog az ember egy zajos útitársat ,vagy egy mobilon zenét ordíttatót, de hogy a szolgáltató is rátegyen egy lapáttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!