Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tömegközlekedéssel mennyi idő...

Tömegközlekedéssel mennyi idő alatt lehet eljutni Kőbánya, Ónodi utcától a Népligetig (buszállomás)?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
utvonalterv.hu
2012. ápr. 5. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
28-as villamossal menj a Könyves Kálmán körútig, onnan 1-es villamossal a Népligetig. Ez max. fél óra az átszállás miatt.
2012. ápr. 5. 10:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkodom én is, illetve a 3-assal Ecseriig, onnan pedig egy megállót metróval. Nem tudom, melyik a gyorsabb.
2012. ápr. 5. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Útvonaltervező 3 lehetőséget dobott ki nekem:

23E busszal a Lágymányosi hídig, onnan 103-as busszal a Népligetig (26 perc)

66-os busszal a Határ útig, onnan metró (32 perc)

3-as villamossal Ecseriig, onnan szintén metró (27 perc)

2012. ápr. 5. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A 23E és a 66-os busz nem jár Kőbányán. Vagy az útvonaltervezővel van gond, vagy a bevitt információval.

A 3-as villamossal sem rossz. Én mégis inkább azért javasolnám a 28-as vonalát, mert ezen a szakaszon közös a vonala a 62-es villamossal. Tehát választhatsz, amelyik hamarabb jön, azzal mész. A másik vonalon csak a 3-as jöhet.

2012. ápr. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!