Megvalósítható lenne a Földalatti Rákosrendezőig történő meghosszabbítása a Mexikói úttól?
Rákosrendező pályaudvar egy fontos állomás lehetne, csak nem érinti semmilyen közlekedési eszköz.
Ha a Földalattival elérhető lenne, sokkal egyszerűbb lenne a zuglóiak élete.
Szerintem megvalósítható lenne. Bár én inkább a lakótelepen keresztül, a Bosnyák tér felé vezetném tovább. Annak több értelme és haszna lenne.
Rákosrendezőnél megáll a vonatok nagy része, ami bevisz a Nyugatiba.
Az új tervek szerint Rákosrendezőt megszüntetik, és helyette lesz egy új állomás a Hungária körútnál. Szerintem ez logikusabb, mert hiába viszik ki a földalattit, attól még ugyanolyan félreeső helyen lesz az állomás, így viszont lesz kapcsolat az 1-es villamossal is és a földalattival is.
A földalattit egyébként én a 3-as villamossal kötném össze inkább, ha már a villamost úgyis felújítják hamarosan.
Egyébként ha jól tévedek, a kisföldalatti Rákosrendezőig való meghosszabbításának főként a P+R parkoló lenne a lényege. A tervezők arra számítanának, hogy az M3-as autópályáról bejövő forgalom ráterelhető lenne a kisföldalattira.
Egyébként a tervekben a Marcheggi hídnál alakítanák ki a P+R parkolót, ami viszonylag kintebb van, mint Rákosrendező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!