Tényleg megszűnt a Dacia Nemzetközi Gyorsvonat?
"A Dacia nemzetközi gyorsvonat csak a karácsonyi-újévi és a nyári csúcsidőszakban közlekedik a Bukarest-Budapest-Bécs útvonalon. Az év többi részében Munténia nevű gyorsvonat közlekedik Budapest és Bukarest között."
megtaláltam... kár. remélem a buszt nyomatják, vagy lesznek magáncégek, várom már... :) utálom a vonatot:D
Én meg remélem, hogy megszűntetik végre a Bp-Győr buszjártokat :)
Kezd már sok lenni, hogy a párhuzamoságok megszántetése jelszóval elkaszálják a vonatokat, de a párhuzamos buszokat meghagyják ott is, ahol gyakorlatilag 30 percenkémt van valamilyen vonat...
"Autópályán tempo100-al 95 perc alatt ott van Népligetből, a gyorsvonat pedig jó esetben 105 perc, és akkor jönnek még az állatgázolások, felsővezeték-szakadások/lopások, és még sorolhatnám...:D"
Aha...:) És amikor egy gyorsvonaton ül 3-400 ember arra indítasz 8 buszt? De ha ebből csak 200 utazik faltól falig akkor is 4 busz. 4 buszsofőrrel, 4 busszal.
1x utaztam busszal győrbe. 3 busz ment, én a hátsóban voltam, csak félig volt első kettő tele. A kosztolányin bedöglött a 2. busz hát nincs mit tenni felszálltak hozzánk. ÁLLÓ utasokkal dugig az autópályán! Több mint 2 óra volt az út a Kosztolányitól Győrig.
Azt a borzalmat még ellenségemnek sem kívánom.
Vonaton ugyan klíma nincs, de "Tempó 120-as"( :D ) ha GySEV szerelvény van akkor "Tempo 140-es". Ha olyan kedvem van sétálok egyet, elmegyek a mellékes helyiségbe, vagy épp összeülők 4 ismerőssel és filmezünk.
A buszon örültem, hogy nem szülők meg abban a szülőpózban amiben ültem. Férfi létemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!