Hogyan juthatok el egy jeggyel?
Figyelt kérdés
A Westend City Centertől /Váci ut/ a Nagymező /VI. ker./ utcába?2012. márc. 17. 15:12
1/8 anonim válasza:
Gyalog. Attól függ hány számba mész, de a legtávolabbi pont is 1 villamosmegálló lenne. Arra nem érdemes jegyet pazarolni.
2/8 anonim válasza:
Ez a legtávolabbi pont van tervezve. Ha közelebbi házszámhoz mész akkor kevesebb a gyaloglás.
3/8 A kérdező kommentje:
Én 21 perc gyaloglást találtam. Fájós lábú emberrel megyek, ezért gondoltam arra, hogy esetleg valamilyen járművel el tudnánk menni az Operettig.
2012. márc. 17. 15:25
4/8 anonim válasza:
Jah, értem az más.
Valóban kényelmesen sétálva olyan 20 perc az út.
Akkor a Nyugati előtt szálljatok fel a 4-es vagy 6-os villamosra ami nem a felüljáró hanem a másik irányba visz. 1 megállóra van az Oktogon, onnan gyalog kell menni:
5/8 tetro válasza:
jó lenne tudni, hogy a nagymezőnek melyik részére mentek.
6/8 A kérdező kommentje:
Operett Szinház
2012. márc. 17. 15:58
7/8 tetro válasza:
Az Operettnél közvetlenül csak troli áll meg. Az pedig nem Nyugatitól közlekedik. Marad a 4-6 az Oktogonig, onnan pedig gyalog.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. márc. 17. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!