Felszállhatok egy mozdonyra?
Figyelt kérdés
Mint egyszerű utas felszállhatok egy mozdonyra a vezető mellé 1 megálló erejéig? Természetesen menetdíjat fizetve :) Ha igen akkor ehhez kell-e valamilyen engedély?
Kíváncsi lennék milyen egy mozdonyban utazni.
Csak normális kommenteket kérek, köszi!
2012. márc. 14. 00:40
2/7 anonim válasza:
Hacsak nem vagy a mozdonyvezető ismerőse vagy egy szexi csaj akkor kizárt hogy ez megtörténjen. (Amúgy az előbb felsorolt tényezők sem legálisak).
3/7 anonim válasza:
Hivatalosan nem tehetsz ilyet. A mozdony vezérállásában idegen nem utazhat, nehogy zavarja az ott ténykedő(ke)t. Viszont nem hivatalos úton, a mozdonyvezetőt körbeudvarolva lehet, hogy megteheted.
4/7 10 deka farhát válasza:
Valamilyen úton-módon lehetett ún. Mozdonyon utazási engedélyt szerezni, de szerintem ez már megszűnt. Viszont még itt is a mozdonyvezetőn múlt, hogy az engedély birtokában felenged-e vagy sem.
Egyébként kisvasutakon (pl. Királyrét meg ilyenek) hamarabb megengedik az ilyet.
5/7 anonim válasza:
tilos, de nekem egyszer mégis sikerült :D nem ment a vonat természetesen, én elnéztem az ajtót, azt hittem a kocsiba szállok. Fura volt, hogy nem jött le a lépcső, azt hittem, új fejlesztés :) nem baj, felmásztam, mondom fura az elrendezés. Erre a pasi kinéz: itt már nincs több hely :D :D nagy nehezen és égő fejjel lemásztam, de annyira röhögtem én is és a barátnőm is, hogy nem tudtunk elköszönni egymástól. A kallerhez természetesen eljutott a hír, és nem kellett jegyet vennem :D ennyit megért :)
6/7 anonim válasza:
Én voltam már, nem nagy élmény.
7/7 anonim válasza:
Lehet, én is utaztam már sokat, de én vasutas vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!