Mit tehet ellenem a MÁV ha nem fizetem be a büntetést?
Figyelt kérdés
Megbüntetett a MÁV még Novemberben és akkor nem hanem csak most küldték ki a csekket(Március)9000re büntettek de rátettek késedelmi kamatot így 15000ft az összeg(pofátlanság) mi lesz ha nem fizetem be?2012. márc. 7. 13:35
11/18 Daniel23 válasza:
utasleaádis lapot kaptál nem? 3 munkanapon belül sokkal olcsobban megusztad volna 30 napon túl 20 ezer lenne a bünti e körül elkéne olvasnia szabályzatot, a diákbérletre meg figyelni mikor jár le, a máv se játszik ezzel, a bkv meg más tszta mint a volán
12/18 anonim 

válasza:

Az a jegy féle egy utasleadási lap volt, amivel a pénztárba be kellett volna fáradnod és ki kellett volna fizetned. De ha jól emlékszem vagy az alján vagy a hátoldalán is le van ez írva. És a kalauz is mondja, hogy fizesd be.
Nem erről nem küldenek csekket, hiszen ott vagy a bűntetéskor face to face tudatodra hozzák, hogy fizetned kell. Minek küldjön még csekket is?
A nagyobb összegről azért küld már csekket, mert azóta nőtt az összeg.
Jobban jársz ha befizeted a csekket.
13/18 A kérdező kommentje:
Semmit sem füzött hozzá csak hogy 15 napom van rá hogy fizessek.Nem vagyok hülye, ha elp.fázza akkor tudnám, rég befizettem volna, és most nem írtam volna ki gyakori.hu-ra.
2012. márc. 7. 15:30
14/18 anonim 

válasza:

Nehogy már neked álljon feljebb ! Bűnt követtél el viselned kell a következményeket úgyhogy szépen battyogj el a postára és add fel a csekket. Írhatsz nekem bármit nem fogom elolvasni/nem fog érdekelni nekem van igazam .
15/18 anonim 

válasza:

Off topic, de MO-n a zene illetve film letöltés még mindig 100%-ig legális, ugyanis erre van a globális ARTISJUS rablóbanda, hogy ezért kárpótolja a művészeket.
16/18 A kérdező kommentje:
jó akkor ha eldob egy papírzsebkendöt a járdán így jó?
2012. márc. 7. 15:57
17/18 anonim 

válasza:

fizessd be minél elöbb! minél tovább halogatod annál több lesz a büntetés! szoval ha jót akarsz magadnak akkor holnap go posta! ne hogy már 15k muljon a jövöben a fizetésed,megélhetésed!
18/18 Daniel23 válasza:
ez kamatozni fog szépen lassan, most mennyit kérnek mégis? max kérj részletfizut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!