Mit szóltok ahhoz hogy Március 1-től megszünik a BKV dolgozknak, családtagoknak járt kedvezmény?
Figyelt kérdés
Szerintem nagy szégyen!
(Még jó hogy nekem apum és anyum a MÁV-nál dolgozott és ott még megvan ez a "kis" kedvezmény! :D)
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 28. 15:50
1/21 anonim válasza:
Teljesen egyetértek vele. Ne legyen megkülönböztetés . Így fair.
2/21 anonim válasza:
A MÁV-nál is meg kellene szüntetni.
3/21 anonim válasza:
Ha már a BKV-nál megszüntették,akkor idő kérdése hogy a MÁV-nál is.
4/21 A kérdező kommentje:
remélem ott nem lesz ilyen! :D
2012. febr. 28. 16:12
5/21 anonim válasza:
Én bevezetném a bér alapú kedvezménykártyákat. Mindenkinek kéne, még nyugdíjjasnak, rokkantnak, diáknak is. Ha kevés a fizud (vagy kevés a nyugdíj) nagy kedvezmény (legalább 90%) ha nagy a fizud nincs kedvezmény.
6/21 A kérdező kommentje:
ezzel egyetértenék! :)
2012. febr. 28. 16:17
7/21 anonim válasza:
Én meg nem...Most miért diszkriminálod azt akinek nagy a fietése?? Őis ugyanazt a szolgáltatást veszi igénybe mint akienk kevés...
8/21 anonim válasza:
A mostani rendszer sem jó, mert lehet hogy milliót keres az apuka és a gyereke ugyanúgy 50%-os bérlettel utazik, mint akik mélyszegénységből próbálnak feljebb jutni. Lehet, hogy az egyik nyugdíjjas 50-et kap havonta és tényleg megérdemli az ingyenes vagy 90%-os engedményt, de egy másik meg 200 ezret kap és ugyanúgy kihasználja. Kinek fog kevesebb maradni a gázszámlára? A lefizetett rokkantnyugdíjjas 18 évesnek vagy a fél szemére sánta, fél lábára vak rokkant 50 évesnek?
9/21 anonim válasza:
Szerinted aki a merci gyárban dolgozik az ingyen kap kocsit,a fia-lánya-felesége pedig féláron? Ne nevettess! Járjon annak a kedvezmény aki ott dolgozik!
10/21 anonim válasza:
8.-as válaszoló...És tehet arról a milliomos gyerek hogy valaki mélyszegény?? ugynaazt a szolgáltatást veszi igénybe ergo fizessen is ugynaannyit...Ez olyan mintha a boltba kilene irva hogy gazdagoknak 500 Ft a kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!