Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A késő esti vonatokon mennyire...

A késő esti vonatokon mennyire kell tartani a részegektől, meg az olyanoktól, akik esetleg piszkálnának? (A 21-24 óra között közlekedő vonatokra gondolok. )

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:

egy időben, kb. három hónapig, napi szinten utaztam Déli pályaudvar - Érd viszonylatban. semmi bajom nem történt. se odafelé, se visszafelé. 99%-ban nem piszkált senki - de azért péntek este, amikor Érdről mentek bulizni a kamaszhordák, akadt, hogy beszóltak (nem vagyok valami feltűnő, csak hát nem éppen 120%-osan férfiasan férfias).

Déliből Székesfehérvárra is mentem párszor ilyen későn, gyorssal, ott mindenki aludt, belesüppedve az ülésébe.

2012. febr. 25. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Én a tatabányai vonalon közlekedem naponta oda-vissza, de ilyen későn még nem utaztam, ezért nem tudtam, hogy mire számíthatok. Viszont akkor úgy látom nagyon nincs mitől tartanom.

2012. febr. 25. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az állomáson jobban kell tartani a randalírozóktól és bűnözőktől mint a részegektől! A rajok meg józanon is piszkálnak. De ha nem állsz le velük jópofizni akkor általában elmennek.
2012. febr. 25. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha mindig van a zsebedben egy gázspray az nem árthat.

Nem drága de sose tudhatod mikor jön jól. Akár a vonaton akár a megállóban.

Egyik rokonom járt rendszeresen este vonattal. Gázspray nála alap volt. Aztán vett egy gázpisztolyt(viselési engedélyt is csináltatott persze)és volt hogy majdnem használta is...

(majdnem annyit takar hogy elővette a cigó meg megijedt és elszaladt)

2012. febr. 25. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

#1. válaszoló vagyok,

a gázsprayt vagy paprikasprayt én is ajánlom! nekem is van, praktikus. a gázpisztoly sem rossz, csak ahhoz engedély kell, illetve szerintem nehéz és körülményesebb tárolni. a gázspray mellzsebbe is simán belefér.

biztos, ami biztos, hordj ilyet magadnál. ne csak akkor, ha utazol, hanem mindig. "rögtön előkapod, belefújod a pofájába, egy pillanatot sem vársz. és elrohansz." és a támadót fogják körberöhögni a rendőrségen, ha panaszkodni mer.

egyébként örök szabály, hogy ilyen későn vonaton ne aludj el. aztán ennyi.

2012. febr. 25. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

15:55 vagyok

Gázpisztoly hátrányai: drága, páncélszekrényben kell otthon tárolni(legalábbis pár éve így volt) meg ha elveszik tőled akkor ellened is fordíthatják..

Előnye hogy több ember ellen is hatásos, elrettentőbb ereje van(főleg ha olyan típus van ami létezik éles lőfegyverben is), és a hangjára jobban felfigyelnek.

Gázspray előnye hogy néhány mp alatt kifújod az egészet(persze itt nem a literes családi csomagos spray-re gondolok :P)és ha elkapnak ellened már nem tudják felhasználni.

Viszont pont e miatt több ember ellen kevésbé hatásos.

Szóval spray az kb alap felszereltség éjjeli vonatozáshoz.

Ha meg elszántabb vagy. Esetleg járkálsz olyan helyen ahol pl sok a kóbor kutya(rokonom többször is használta már támadó kóbor kutyák ellen) akkor érdemes rá beruházni.

2012. febr. 25. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!