A MALÉV-nél volt férfi légiutas-kísérő?
Figyelt kérdés
Reményeim szerint lesz újra magyar nemzeti légitársaság, és én is a légiutas-kísérő flotta tagja szetetnék lenni!:)2012. febr. 25. 12:48
1/9 anonim válasza:
Én erősen kétlem, hogy Magyarországnak ismét lenne légitársasága a következő 10 évben...
2/9 anonim válasza:
De amúgy biztos volt stewardja a MALÉVnek. Mást nem elmész valami külföldi légitársasághoz, esetleg a magyar WizzAirhez.
3/9 anonim válasza:
Naná, hogy volt. Utaztam is ilyen stewarddal. Kissé feminin volt, ha érted mire gondolok.
4/9 anonim válasza:
jaaaj, igen, az egyik 50es fickó légiutaskísérő még ismerkedni is akart velem :)
amúgy jó fejek voltak :)
5/9 A kérdező kommentje:
WizzAir az ellenség! Benne van a keze a MALÉV csődjében.
És köszönöm a válaszokat!!:)
2012. febr. 25. 23:53
7/9 anonim válasza:
Amikor repültem akkor is volt egy pasi.
8/9 anonim válasza:
A MALÉV nem kisszámban alkalmazott férfi légiutas kísérőket!
9/9 AxumFlyer válasza:
Sőt, a telavivi járaton csak férfi lehetett a vezető-légiutaskisérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!