Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem tudom mire vélni amit ma...

Nem tudom mire vélni amit ma láttam a buszon. Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Minden nap busszal járok be az iskolámba, és ma szerencsém volt az első ülésen utazni. Felszállt egy nő és egy 500-ast odaadott a buszvezetőnek, majd tovább ment. ( Kb. 250 forint lehetett volna onnan a jegy, így nem értem.. Ráadásul se jegyet nem adott a nőnek, se visszajárót.) Nem hagy nyugodni ez, sehogy se találom ki mi történhetett.
2012. febr. 13. 17:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szóval lehet hogy a nő volt teljesen hülye, hogy mennyibe kerülhet a jegy, vagy valamit félre értettem.
2012. febr. 13. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Vagy valamit félre érthettél.

Én csak ritkán buszozok, de amikor rá vagyok szorulva a busz a faluból a vasútállomásig (kb. 6 km) 250 Ft-ért visz le.

2012. febr. 13. 22:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Errefelé egy teljes árú jegy amint említettem 420 forint ( 30 km-re).
2012. febr. 14. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon elnéztél, a teljesárú jegy 30 km-re 550 ft. Az egész országban.

És így a rejtély meg is oldódott: 500-at adott zsebbe 550 ft-os jegy helyett.

2012. febr. 14. 16:46
 15/16 anonim válasza:

2. vagyok, látom kivertem a biztosítékot.

Azt azért hozzá tenném, hogy ha kérek jegyet, akkor is valami kamu jegyet nyomtat nekem a kalauz, pl 50%-ost pedig teljes árút kellene adnia. Én normális jegyet kérek, normálisan fizetnék érte, de ő mégis normálatlan jegyet ad, ha ad.

Ezen a vonalon majd' az összes kalauzt ismerjük, van aki jegyet sem ad, csak legyint ha meglát... erről nem én tehetek.

Ja és szerintem sem ettől fog csődbe menni a MÁV sem meg a BKV sem. Na de ez más tészta.

2012. febr. 14. 16:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom még egyszer. A nő FÉLÚTON szállt fel, én csak elmondtam hogy 30km-re mennyi egy teljes árú jegy.. Tehát 550-nek a fele....
2012. febr. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!