Kryy kérdése:
Nem megy vonat február 4-5. -én a Székesfehérvár Budapesti szakaszon?
Figyelt kérdés
Azt írja hogy csak a hópehellyel megjelölt vonatok közlekednek , de egy sincs megjelölve ezzel , egyáltalán nem indítanak ma vonatot ezen a szakaszon ma vagy mi ? /:2012. febr. 5. 10:13
1/4 darujev válasza:
Ilyenkor derül ki, hogy senki se képes használni az elvirát. Mennek az óránkénti személyek és a gyorsok is közlekednek.
2/4 anonim válasza:
Kedves uram! Tessék jobban megnézni! ott van a hópehely.
Baloldalon van egy narancssárga nyilacska. Tessék megnyitni és jobb oldalon fel van tüntetve. Nekem meg az elvira be se jön.
3/4 anonim válasza:
egyébként amit az Elvira kiír mára, az jár...
4/4 A kérdező kommentje:
siettem valahova , kapkodtam és nem vettem észre a sárga nyilacskát , a kérdést utána rögtön töröltem , de úgy tűnik mégsem törlődött .
Aki képes volt a hülye kérdés ellenére normálisan válaszolni annak köszönöm , a többinek meg csak annyit tudok mondani , hogy csak magukat minősítik a bunkóságukkal és flegmaságukkal :)
2012. febr. 6. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!