Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet megszabadulni a...

Hogyan lehet megszabadulni a tömegközlekedési eszközökön a mosdatlan, nagyon büdös emberektől?

Figyelt kérdés
Az erőszaktól eltekintve takarjuk el az orrunkat a ruházatunkkal, vagy szóljunk a buszsofőrnek? Ha se ellenőr, se közterületis nincs a járművön, akkor mit lehet csinálni? A szabályzat is tiltja az ilyen utasok részvételét az utazásban.
2012. febr. 1. 15:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"ennyi erővel ha nekem nem tetszik a parfümöd zavarjalak le??"

Ez egy hülye hasonlat, már bocs. A parfümillatot össze se lehet hasonlítani a testszaggal. Egy hülye cigány nő egyszer beszólt nekem a parfümöm miatt a buszon, meg röhejes módon még ő papolt a fürdésről, amikor a kettőnek semmi köze egymáshoz. Csak nem olyan ostoba vagy, mint ő?

2012. febr. 2. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem érzem magam ostobának. de valakit a szaga miatt leküldeni pl egy buszról szemétségnek tartom hiszen ő is ugyan azért ül ott mint te el akar jutni valahova .
2012. febr. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!