Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak engem zavarnak ezek a...

Csak engem zavarnak ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre jobban bosszant néhány tömegközlekedési "jelenség". Például a hajléktalanok a járműveken. Ma reggel is, két hajléktalan utazott a villamoson, az egyik a földön aludt, a másik meg ücsörgött a holmijával. Körülöttök persze egy kocsinyi üres hely, mert olyan büdös szaguk volt. És ilyet nem először láttam. Sajnálom őket, hogy nincs hova menniük, na de akkor is...

Aztán ott vannak azok a "bizonyos" emberek... Tudom, hogy nem szép dolog sztereotípiákat felállítani, de akkor is szúrja a szemem a dolog, nem lehet nem észrevenni. Felszállnak a cigányok, csoportban, szemetelnek, üvöltöznek, hangosan hallgatják a zenét, a gyerekeik az utcai cipőjükben állnak meg másznak az ülésen, mint a játszótéren. Sokuk még bűzlik is. Ott köpködnek, meg szórják a szotyihéjat mindenfelé.

Na most, én tisztességesen megveszem a bérletet, akármilyen drága is. Anyukámnak is van. A húgom keveset jár tömegközlekedésen, még neki is megvesszük a jegyet, pedig elég húzós ára van. Azért fizetek, hogy így kelljen utaznom? A busz, amivel kénytelen vagyok járni, konkrétan olyan, mint egy csövi-járat. Folytonos bűz és mocsok van rajta, undorodom felszállni rá. Nem akarnak ez ellen tenni valamit? Ez már borzasztó! :(

2012. jan. 24. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban élünk ! Ez minden jóízlésű embert zavar...
2012. jan. 24. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Csak nem a 9-es busszal jársz?

Amúgy tök igazad van.

2012. jan. 24. 15:26
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem, a 38/138-assal. :)

Elég szomorú hogy ilyen a helyzet. :/

Eddig egyetlen sofőrt láttam, aki leszálította a hajléktalant, de ez elég régen volt.

2012. jan. 24. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hajléktalant még lehet , de egy cigánycsapatot eélg nagy bátorság (vakmerőség) lenne...
2012. jan. 24. 15:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel sajnos tisztában vagyok... Az ellenőrök sem mernek nagyon odamenni hozzájuk, nem még szegény sofőr egymagában. :/
2012. jan. 24. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez Magyarország. Budapesten tanulok, pont ezek miatt szinte csak gyalog járok mindenhova. A suli 2 km, de oda is. Ha Bp másik végébe kell mennem vmi miatt, oda metróval.De itt vidéken sem vmi rohadt jó a tömegközlekedés. Ritkán járnak buszok, és egyáltalán nem tartják be a menetrendet. Alap az 5 perc késés.
2012. jan. 24. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Hajrá CSEPEL!
2012. jan. 24. 17:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor még nem utaztál a 99 buszon.Ott konkrétan verekedni szoktak a romák.Nyáron lelöktek egy részeget a Határ úton,szegény fejjel megcélozta a járdaszegélyt.Nagy csatt és egy csomó vér.
2012. jan. 24. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Most nem igazán tudsz mit csinálni. Majd két év múlva szavazz a Jobbikra!
2012. jan. 24. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Megint a politika... .
2012. jan. 24. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!