Szerintetek? Ti mit tettetek volna a helyemben ha ti is egyedül vagytok?
Figyelt kérdés
Ma a gyorsvinaton egyedül 1 üres kabinban....bejön vagy 6 cigány és az órámat akarják mondom nekik hogy nem adom ez az enyém erre az eggyik előbesz 1 kést és fenyeget hogy elvágja a nyakamat és jön felém és mégegyszer kéri az órámat én már odaadtam neki mert nem akartam hogy megöljön és a következő állomáson leszálltak.2012. jan. 19. 18:37
11/16 anonim válasza:
Nem feltételes mód hogy mással is megcsinálják, hanem állítás. Ebből élnek. És akkor ezek után a sok gyökér jogvédő meg amnesty, meg támogassuk a cigányokat szervezetek nem értik hogy miért utálja minden normális, épeszű ember a cigókat. Hát ezért...
12/16 Mattusz válasza:
Opcionális lett volna rendőrséget hívni miután leszálltak, de igen inkább az óra.
13/16 anonim válasza:
Lányként nem ülnék üres kabinba. Mivel fiúnak születtem, és pár éve MMA-zom, valószínű az elsőt belsőcombon rúgom, a másikat meg fejbe. De ez csak az én szerény módozatom. Általában a "Menj, azt nézz valaki mást, h*lyegyerek nem jó helyre jöttél" elég szokott lenni.
14/16 _Jessy_ válasza:
Költözz rendes országba (sajnos itt tartunk :( ) Ott ha ilyet csinál (ha mer egyáltalán) és rendőrnek megmondod hol szállt le, megtalálja. És cs.heti a 25 tanúját...
15/16 anonim válasza:
a népi butítás ,hogy a cigusoknak mindent szabad ,meg ,hogy mindent elnéznek ez nem igaz felénk már ki mondták ,hogy van cigány bűnözés!!! már írtam ,hogy jelentsd fel!
16/16 anonim válasza:
még annyit mondanék ,hogy 100 ból 95 fogvatartott cigus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!