Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek? Ti mit tettetek...

Szerintetek? Ti mit tettetek volna a helyemben ha ti is egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
Ma a gyorsvinaton egyedül 1 üres kabinban....bejön vagy 6 cigány és az órámat akarják mondom nekik hogy nem adom ez az enyém erre az eggyik előbesz 1 kést és fenyeget hogy elvágja a nyakamat és jön felém és mégegyszer kéri az órámat én már odaadtam neki mert nem akartam hogy megöljön és a következő állomáson leszálltak.
2012. jan. 19. 18:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát én is oda adtam volna. Örülj,hogy pénzedet mobilodat ne vették el.De azért én hívtam volna a rendőrséget,ahol leszálltak és elmondtam volna ami történt.
2012. jan. 19. 18:49
 2/16 anonim ***** válasza:
kihívom a rendőrséget
2012. jan. 19. 18:49
 3/16 A kérdező kommentje:
hát mostmár mindeggy csak nem akarok mégegyszer így járni
2012. jan. 19. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:
pépé vertem volna a kis tetveket. de azért menyél be a helyi rendőrségre és tegyél feljelentést a szüleiddel! nem baj ha nincs tanúd de még bizonyíték lehet ellenük! na ha ott vagyok nem szállnak le!
2012. jan. 19. 19:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Máskor pedig ne ülj be egyedül a kabinba vagy zárkózz be, bár lehet hogy akkor meg feltépik az ajtót.
2012. jan. 19. 19:13
 6/16 anonim ***** válasza:

Pedig érdemes lenne felkeresni a rendőröket!

Csoportosan elkövetett rablás, minimum 8 év a terminátorképzőben!

2012. jan. 19. 20:29
 7/16 _Jessy_ ***** válasza:
69%
#6 Mivel nem magyar az elkövető ezért maximum felfüggesztett. Csak nézd a TV-t, amikor cigányt kapnak el késsel fenyegetés, stb. Garázdasággal, meg ehhez hasonló röhejes dolgokkal vádolják csak...
2012. jan. 19. 20:56
 8/16 anonim ***** válasza:

"

Csoportosan elkövetett rablás, minimum 8 év a terminátorképzőben!

"

Igen, és szted a cigányok hány perc alatt fognak keríteni 25 olyan tanút, akik még ott ültek ugyanabban a kocsiban, és szerintük a kérdező hazudik? A rendőrök ezeket jól ismerik, tudják, de bizonyíték híján nem tudják elkapni őket. De ha el is kapják esetleg, a cigók olyan tanúkat szereznek, amilyeneket csak akarnak...

Kérdező: nagyon jól tetted, ott egye meg a fene az órát. Inkább mint hogy 8 napon túl gyógyulót szereztél volna, vagy esetleg most azon filóznál honnan fogsz májat, vesét szerezni...

Valszeg amúgy nem szúrtak volna meg, de azért inkább jobb ezt nem kipróbálni...

2012. jan. 19. 20:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem is akartam kipróbálni mert féltem hogy megteszi de ha egyedül van akor széttéptem volna csak az volt még a baj hogy amikor odaadtam az órát akkor még ott áltak a kabin elött pedig szóltam volna a kalaúznak hogy ez és ez volt mikor a szerelvény megállt akkor meg lepantantak még az ajtót sem csukták be maguk után tehát nem tudtam szólni a kalaúznak.Nem érdekel az óra de mivan ha nem csak velem csinálták meg és lessz még áldozat?Csak ezért let volna jó hogy ha elkapják a pofájukat.
2012. jan. 19. 21:23
 10/16 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!