Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy is van ez a környéki...

Hogy is van ez a környéki bérlettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tehát a 90% kedvezményű bérletet a suli és lakhely között lehet használni.

De akkor pl hétvégén nem is utazhatok vele? Elvégre biztos, hogy nem suliba megyek.

2012. jan. 15. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:

De utazhatsz vele senkit nem érdekel. Komolyan. A suli és lakhely között váltható csak de az nincs meghatározva hogy csak a sulibajárásra lehet használni!

Nyáron is vehetsz pedig nyáron tuti nem suliba mész!

2012. jan. 15. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak mert tegnap volt Gyálon ellenőr, és kaptam csekket is. Pedig volt Budapest-bérletem, illetve 90%-os 5 km-es környéki is.

Ennek örömére nem valós adatokat adtam meg. Veszek bérletet és még meg is büntetnének??... Ráadásul a bkv.hu-n sincs kiírva, hogy hétvégén nem érvényes! Tehát tényleg nem értem, mi volt a problémája a környékimmel!

2012. jan. 15. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
De mit mondott, miért akart megbűntetni?
2012. jan. 15. 17:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert csak lakhely és suli között érvényes, és hétvégén biztos, hogy nem suliba megyek. És vegyem meg a 2400 ft-os környéki bérletet.
2012. jan. 15. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Diszkréten bekaphatja :D

Legközelebb mondd meg, hogy most sportnap van vagy rövidített tanítási nap. Vagy szakkörvagy akármi. De amúgy is semmi köze hozzá.

2012. jan. 15. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A lakhely és a suli között érvényes, de nincs korlátozva a használati ideje, tehát bármikor használhatod, még a nyári szünetben is! Szóval az ellenőr, ha ebbe belekötött, akkor hülye volt!
2012. jan. 16. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek :)
2012. jan. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!