Nem értek valamit a környéki bérlettel kapcsolatban. Hogy is van ez?
Tehát a helyzet az, hogy Gyálról szeretnék menni a Köki felé, mert ott van a sulim. Ugyebár kell környéki bérlet Gyálra (5 km-es). De nem tudom, hogy akkor most 50%-os, vagy 90%-os kedvezményre vagyok jogosult.
Itt azt írja, hogy lakhely és suli között. Akkor nekem most biztos, hogy a 90%-os kell?
Gyakorlatilag indegy hogy hova mész vele nem csak a suliba mehetsz nyilván nem megy utánad egy ellenőr és nézi meg hogy épp iskolába mész-e :D
Ezért azt mondták, hogy a lakhelyed települése és az iskolád között vehetsz helyközi bérletet 90%-kal.
Most hogy utána te bulizni jársz vele ugyanazon a viszonylaton az a te dolgod...
De igen ezen a viszonylaton jár a 90%.
Amúgy bérletből nincs 505-os csak 90%-os.
Ha bérletet veszel, akkor 90%-os kedvezmény kapsz CSAK a lakhelyed és a suli között, valamint 50%-os JEGYkedvezményt kapsz bárhová, függetlenül az iskoládtól.
Feltéve mindez ha nappalis vagy.
Igazatok van, tényleg nincs 50%-os kedvezmény bérletre. Csak átfutottam azon a kiíráson :)
Tehát akkor tökéletes nekem a 90%-os. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!