Panaszt szeretnék tenni 1 buszsofőrre. Az oldalukon nem találtam semmi féle olyan cikket ami erről a részről szólna. Hogy tehetném én ezt meg?
Kislány! Igazad van!
Köszönöm a néni nevében, hogy kiálltál mellette!!!
Szia!
4. vagyok újra.
Igen, így már más a szituáció. Megnéztem a társaság honlapját, eddig ezt találtam: [link] VAGY iktato@kunsagvolan.hu
Tárgyhoz írd be: Utas panasz gépjárművezetővel kapcsolatban
Kell a dátum, időpont, rendszám (vagy ha rendszámot nem tudsz, akkor írd be: honnan hova tartó járat vezetője miatt)!
"Szeretnék panaszt tenni a 2012 január -án óra perckor történt eset miatt, mely szerint a ...-...frsz-ú autóbusz vezetője az autóbuszra felszálló és menetjegyet váltó idős/nyugdíjjas hölggyel udvariatlanul viselkedett."
Írd meg szépen mi történt, részletesen kifejted. Megírhatod azt is, hogy ez nem először fordul elő.
"Kérem tájékoztassanak arról, hogy ez ügyben milyen intézkedés történt!
Tisztelettel, "
Szépen töltsd ki, idézőjeleket szedd ki és nevet a végére. De olvasd el még 1X mielőtt elküldöd.
Majd írd meg milyen választ kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!