Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van itt vonatvezető?

Van itt vonatvezető?

Figyelt kérdés
Nem akarok kérdezni semmit, csak köszönetet szeretnék mondani azoknak akik a kisfiamnak (aki 20hónapos és "vonatőrült") nap mint nap dudálnak és integetnek ezzel borzasztó nagy örömet szerezve neki. Az egész napját feldobja!! /Talán Gyál- Felsőpakonyi vonal de ez nem biztos sajnos nem tudom a vonalat./ NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM mindazokanak akik visszaintegetnek és dudálnak neki!!
2011. dec. 10. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Dudálnak azok boldog boldogtalannak.
2011. dec. 10. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
i like trains
2011. dec. 10. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor kicsi voltam, engem is mindig kivittek az erdő szélére, a vasútvonal mellé, és integettünk a vonatnak, és nagyon örültünk, amikor "dudált" a mozdonyvezető. Az az érdekes, hogy én is emellett a vonal mellett nőttem fel, felsőpakonyi vagyok :D
2011. dec. 11. 01:03
 4/8 anonim ***** válasza:

A vonatvezető az a jegyvizsgáló, akinek piros csíkos a sapkája!

Akikre gondolsz azok a mozdonyvezetők!

:)

2011. dec. 11. 08:35
 5/8 10 deka farhát ***** válasza:

Előzőnek:

Ráadásul akkor is mozdonyvezető, ha motorvonatot vezet :)

2011. dec. 11. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Értitek, ugye? Az egyik a masiniszta, a másik a kalauz.
2011. dec. 11. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Mikor pici voltam, vonaton utaztunk, és valahol megállt, de a vezetőfülke nyitva maradt... Kíváncsiságból benéztem, visszajött a mozdonyvezető, és megengedte, hogy beülhessek mellé egy ülésbe menet közbe. Igazi élmény volt. Furcsa volt, hogy a mozdonyvezető is csak ül, és néz és nem csinál közbe szinte semmit.
2011. dec. 12. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:

"Furcsa volt, hogy a mozdonyvezető is csak ül, és néz és nem csinál közbe szinte semmit."

Ezt elég szomorúan olvasom. Én mozdonyvezető vagyok, és ez teljes mértékben hülyeség. Lehet egy laikus számára fel sem tűnik, mennyi mindent kell menet közben csinálni. Egyáltalán nem megy "magától" a vonat, nagyon sok teendő van (lassújelek, fázishatárok stb.), úgyhogy ezt cáfolnám, hogy semmit se csinálunk menet közben.

2013. márc. 29. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!