Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mivan, kiskanállal furják a...

Mivan, kiskanállal furják a 4-es metró alagútját, vagy mi?

Figyelt kérdés

Semmi hírt nem hallottam a 4-es metróról nem is tudom mióta!

Aztán meg jön egy ellenőrzés (mert ugye ez Uniós pénzből van) és akkor bukta...

Ha 3 ember odaállna az alagúthoz, amit kb 3 métert fúrtak, és elkezdenék kiskanállal ásni az alagutat, legalább kész lenne egyszer.... de így, így soha!

2011. dec. 6. 18:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Most hirtelen összeszartam magam, hogy lepontoztál :-( Ugye intőt nem fogsz adni?
2011. dec. 10. 11:57
 12/13 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Azért nincs semmi hír a 4-es metróról, mert minden rendben halad. A média figyelmét már csak az kelti fel, ha valami baj van. Szóval az alagút kész, a vágányokat fektetik, az állomások szép lassan készülgetnek. Azért egy metróépítés nem úgy megy, mint egy házépítés, hogy ősszel megásod az alapját és következő év áprilisában már beköltöztél...
2011. dec. 11. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, kiskanállal, de sajnos eltörött a kiskanál és pót kiskanálra nem volt pénz, mert sok a mutyi, így megállt a tudomány :(
2017. szept. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!