Hol van Villamos Magyarországon?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy Magyarország területén Budapesten, Szegeden, Miskolcon, és Debrecenen kívül van e még valahol villamos ha igen hól?
Köszönöm előre is! :)
2011. dec. 3. 04:34
11/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam hogy Nyíregyházán van villamos meg volt troli. :)
Nem lenne hülyeség fejleszteni ezeket a dolgokat szerintem, sokaknak szükségük lenne rá. :)
2011. dec. 4. 11:54
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Már nincsen Nyíregyházán, régen volt csak. Azt a trolit meg talán nem is nagyon használták személyszállításra, talán csak a posta használta, vagy ilyesmi. Azt hiszem ezt inkább egy nyíregyházi tudná pontosan felidézni.
14/18 A kérdező kommentje:
köszi köszi és a viedót is nagyon jó volt megnézzni! :)
2012. márc. 17. 23:58
15/18 mayido92 válasza:
Szia! Úgy tudom, hogy Szolnokra is terveznek egy kisebb villamosvonalat, de ez nem biztos információ. :)
16/18 anonim válasza:
Szerintem sincs máshol, amikről tudok azok mind a 70-es évek környékén vagy korábban megszűntek. Ilyen volt Szombathely, Sopron, Pécs és asszem Nyíregyháza. Több megszűntetett vonalról nem tudok.
17/18 anonim válasza:
Szombathelyen volt régebben de mar nincsen sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!