Ti szerettek vonatozni?
Én igen.
Még egy zsúfolt Stadler Flirtön is jobban elférek a csomagjaimmal, mint egy buszon - ráadásul magam mellett tudhatom őket, nem kell attól félnem, hogy valaki véletlenül vagy szándékosan kiveszi, amikor nem látom.
Másrészt, gyorsabban eljutok a vasútállomásra, mint a buszpályaudvarra. Az sem utolsó szempont, hogy vonatra le tudok faragni a jegyárból a BKV-bérletem miatt, míg busznál nem mindig (néznem kéne, melyikkel menjek és melyikkel nem lehet, hogy 640-ből 460 legyen a diákjegy).
Unatkozni nem szoktam, általában a feladott olvasmányokat vagy a jegyzeteimet olvasom, zenét hallgatok, vagy az utóbbi időben beállítom az ébresztőt a telefonomon és hunyok egy órát. :D
Mivel ritkán adódik lehetőségem vonatozni így ige nagyon szeretek vonatozni..Nekem olyan érzésem van a vonatutazással mintha nyaralni vagy kirándulni mennék vele..
Egyedül az indiai vonaton nem éreztem jól magam.Túl sokan voltunk rajta,majdnem összepréselve,sőt még a vonat tetején s utaztak..Büdös és koszos volt..Visszafelé első osztályon utaztunk,az valamivel elviselhetőbb volt..(jobban mondva visszafelé elég kellemes volt..még a légkondi is működött.)
Ha minden jól meg akkor hamarosan újra vonatra ülök..
Szeretnék ha nem lennének tiszta retkek a vasúti pályaudvarok és vagonok. meg ha nem lenne minden vasútállomás kint a város szélén. Meg akkor is szeretnék ha olcsóbb lenne mint a busz ami meleg kényelmes és több hlyen megáll a városban.
Úgyhogy én nem szeretek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!