Etikus ez a vonat utasaival szemben?
mikor jöttem haza a vonattal egy szakaszon lassabban ment a vonat mert a másik sínpáron valaki öngyilkos lett és helyszíneltek, mindent láttam én és a többi azon az oldalon ülő utas is.
nyilván pavilont nem lehet kirakni oda, az utasokat nem lehet előre figyelmeztetni, mert tülekednének
nem kéne addig inkább leállítani a vasútforgalmat?
igen, az is igaz
ha láttad volna amit én,nem ezt mondanád
Minek nézed??
Amúgy ha minden öngyilkosért leállítanák akkor a vonatok minden vonat csak állna. Végül is én azt csinálnám a máv helyében hogy összeakasztanék egy csomó vagont hogy 2város között összeérjenek. És akkor nem kéne menni se. Megvennéd a jegyet és végiggyalogolnál a vonaton. Meg ki se tudna ugrani senki a vonat elé. mert hát ugye az állna. Sőt költséges se lenne nem kéne fizetni a mozdonyvezetőt se meg ilyenek. :P
Amúgy visszatérve a kérdésedre az utasok miatt etikus lenne legalább addig leállítani a vonatforgalmat ameddig a hullát össze nem szedik. Mert szerintem az utasok nem kíváncsiak a darabolt hullára. Ugyhogy vagy gyorsan vagy sehogyse kellett volna menni. Nem értem miért jó az hogy lassan ment.. jól meg tudják nézni az utasok az lett volna a lényeg vagy mi?
Egyszer én is jártam így.
Az a vonat vitte oda a helyszínelőket amin én is ültem. A már ott lévő rendőrök meg poénkodtak az ablakban lógóknak, hogy "jól néz ki mi?"
nem direkt néztem oda, mivel előre nem tudhattam, hogy egy darabolt ember lesz ott. mikor megláttam az egyik felét lefagytam aztán ott volt a másik része is.
gondolom azért ment lassan a vonat mert ott álltak a helyszínelők a sínek között
nem értek hozzá, de amíg lefotózzák meg összeszedik a darabokat addig lehet leállítanám a forgalmat, meg se tudnák az emberek, hogy mi történt. (hírekben sem volt benn és a intrneten se találom egyébként.)
Így van, két- vagy többvágányú szakaszon az érintett helyszín melletti vágányokon ún. munkavédelmi lassúmenetet rendelnek el, hogy a helyszínelést és takarítást végző dolgozók biztonságosan tudják végezni a munkájukat.
Amúgy visszakérdezek: közúti balesetnél, ha van halálos áldozat, oda is kérnél teljes útzárat? Akkor is, ha csak a leállósávon állt bele a szalagkorlát az autóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!