Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Keszthely! Városismerés?

Keszthely! Városismerés?

Figyelt kérdés
az a problémám, hogy én nem vagyok keszthelyi, de jövő szombatra a barátaimmal szerveznénk egy kis "lazítós napot" mert ünnepeljük a sz.napomat, és hát ők még annyira sem ismerik keszthelyt, mint én. szóval ott lennénk fél egyre, a fő téren. ugye ott van valami gyorsétterem, a tony gyros. szóval ott ennénk, beszélgetnénk. szóval ott egy szűk órát eltöltenénk. csak többen mondták, hogy ha már egyszer keszthelyen vagyunk, el kéne ugrani a tesco-ba. azt tudom, hogy a város végén van, elég messze a főtértől igaz?? és helyi járattal esetleg ki lehetne menni?? ha igen, akkor melyikkel? ja, és utána az állomásra kéne visszajutnunk. vagy a bercsényire. meg lehetne oldani valahogy????
2011. nov. 18. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Keszthelyre mész és a Tescoba akarsz menni?? Ez nagy szégyen! Ott a Festetics kastély, rádió-tv múzeum, baba múzeum, kínzó múzeum, csigaparlament, marcipán múzeum, Balaton, stb. Te meg Tescozni akarsz! Szegénységi bizonyítvány...
2011. nov. 18. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
már bocsi, de nem én akarok tescozni!!!! amúgy én már sokszor voltam keszthelyen, voltam az általad említett minden helyen, múzeumba, a Balatonon rengetegszer, csak magát a várost, és a közlekedést nem ismerem!!!!! ezért kértem a segítséget
2011. nov. 18. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
2011. nov. 20. 01:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel az autóbuszállomás egyben a vasútállomás is, ezért pont jó oda a busz!
2011. nov. 20. 02:00
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!!!de asszem h program lefújva:/
2011. nov. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!