Szerinted igaz a tömegközlekedésre az alábbi dal?
2011. nov. 10. 14:14
11/14 A kérdező kommentje:
ez mind tök jó, de ettől függetlenül még vannak a buszon vonaton stb agresszív bűzös nénik :D
2011. nov. 11. 15:14
12/14 anonim válasza:
"Huu, ezt már 16 éve írtuk, természetesen azóta már talán zenélni is tudunk :-)
Azért az önmagáért beszél, hogy 16 év alatt minden évben helytálló volt a dalunk és nem sok esély van arra hogy valaha is elavultá válna." Huszár Krisztián Tamás
13/14 A kérdező kommentje:
??? :D
2011. nov. 11. 15:26
14/14 anonim válasza:
épp most hallgatom. :D
(kíváncsi voltam, milyen kérdések vannak Tereskováról, hát van pár... :DDD)
és szerintem abszolút igaz. persze, aki még nem járt a 7-es buszcsaláddal vagy 4/6-ossal csúcsidőben, az nem tudja. :)
egyszer annyira tré kedvem volt, hogy max hangerőn ezt a 'dalt' hallgattam tömegközlekedés közben. nos, odavágott: ablak mellett ültem, mire levágódott mellém egy csövesforma fickó - és rá két másodpercre jött a "fosszagot áraszt egy hontalan"... :"DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!