Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerinted igaz a tömegközleked...

Szerinted igaz a tömegközlekedésre az alábbi dal?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=yDvAQbgiaF4

1:00-tól kezdődik a szöveg

2011. nov. 10. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

És elég alacsony színvonalú alkotás, már ha mérhető ez a színvonal skálán...

2011. nov. 10. 14:25
 2/14 komasa ***** válasza:
Ez a paródia kategória, amikor az alkotó szándékosan eltúlozza, és felnagyítja a dolgokat. Ennek ellenére némi igazság van a dologban, mert tényleg nem mindenki rózsa illatú, ami természetesen főleg a délutáni időszakban munkakörtől függően nem is feltétlenül várható el mindenkitől.
2011. nov. 10. 14:32
 3/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 10. 14:44
 4/14 anonim ***** válasza:
én nem bírtam végighallgatni. MArha idegesítő
2011. nov. 10. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Én sem bírtam végighallgatni.

Konkrétan az egyetlen hasonló alkotás ami tetszik, az az Amateur Transplants nevű brit duótól a London Underground c. zene, amatőröktől kiváló minőség.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=84vJ4vEWvAQ

2011. nov. 10. 18:36
 6/14 A kérdező kommentje:
sajna 1 szót se tudok angolul :S
2011. nov. 10. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a szám nagyon is igaz a bkv-ra.. nekem sem tetszik Tereskova stílusa de ez a zene tényleg igaz.
2011. nov. 10. 19:55
 8/14 A kérdező kommentje:

én volánnal járok és arra is igaz :D

tereskovát bírom, ő egy művelt nő csak "kicsit fura" a stílusa

2011. nov. 10. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
2011. nov. 11. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:

A mocskos BKV-hoz egy kis hozzáfűzés, nyilván kevesen tudnak róla, hogy mi is valójában:

"A harminc évesnél fiatalabb olvasóink kedvéért mondom, hogy e jelszó és falfirka 1985-1990 között élte fénykorát, és semmi köze nem volt a BKV járműveihez. Az említett időszakban is volt egyes csoportoknak tüntetési és balhéingere, de akkoriban még nem a tüntető verte a rendőrt. Nyíltan nem lehetett csoportosan rendszerkritikát kiabálni az utcán, ezért akinek ilyen ingerenciája volt az a Fradi–Dózsa-meccsek után az üllői úti aluljáróban és környékén élhette ki tüntetési ingerét.

a cég járművei épp a legtisztábbak voltak Ott zengett a mocskos BKV jelszó több száz torokból. Az akkori rendszer – biztonsági szelepként – engedett bírálni néhány intézményt, elsősorban a szolgáltatási szektorban. Ilyen volt a Közért-hálózat, ilyen volt a BKV, ilyen volt a Patyolat és a Gelka (elektromos eszközöket javító cég).

Így lett jelszóvá, falfirkává a "mocskos BKV" abban az időben, amikor a cég és elődei történetében a járművei épp a legtisztábbak voltak."

[link]

2011. nov. 11. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.