Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha máv-start oldalon az van...

Ha máv-start oldalon az van kiírva, hogy 1 átszállás, akkor ott át kell szállni?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 23. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Miért bonyolult ez? Szobon leszállsz és felszállsz az onnan induló zónázó vonatra(Váctól Budapesti sehol nem áll meg).

De amelyikre Párkányban felakarsz szállni, az EC. Ezt ugye tudod?

2011. okt. 23. 19:53
 12/19 A kérdező kommentje:
VALAKI! :o
2011. okt. 24. 07:00
 13/19 A kérdező kommentje:
EC? nemvágom
2011. okt. 24. 07:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Figyelj a Keletiből és a Keletibe jár vonat Párkányból

30-án vasárnap 4 óránként 11:15-től.

A keletiből a nyugatiba menj át busszal

2011. okt. 24. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Az is egy megoldás. Bemész a Keletibe azzal a vonattal és onnan 73-as trolival a Nyugatihoz. Vagy 2-es metróval a Deákig és ott átszállsz a 3-as metróra, majd a Nyugatinál leszállsz.

Azért írtam, hogy EC, mert arra kell helyjegy is, ha minden igaz. Nem elég rá egy sima jegy.

2011. okt. 24. 10:05
 16/19 A kérdező kommentje:
faluról, zsenge 15 évemmel elveszek Pesten.. főleg, hogy felvidéki vagyok. ejjj
2011. okt. 24. 14:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor egyszerű. Azzal a vonattal eljössz Szobig és ott leszállsz.(De azt már írtam, hogy EC. Tehát arra nem elég egy sima jegy. Ennek érdeklődj utána.)

Szobon pedig átszállsz a másik vonatra. Szob kisváros, nem nagy az állomás se. Ott megkérdezel valakit, hogy honnan és melyik vonat indul és kész. Az a vonat meg Vácig megáll majd mindenhol és onnan Pestig sehol. Miért egyedül jössz egyébként?

2011. okt. 24. 14:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Mert híró vagyok.. :) egyébként meg nem valami nagy dolog átszállni, csak puding vagyok. pedig beszélni tudok. kérdezni tudok. bele kell tanulnom.
2011. okt. 24. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor ne legyél puding:) Használd a szádat!:) Eltévedni úgyse fogsz. A jegynek meg tényleg érdeklődj utána. Szobon előre kell jegyet venni, de ha nem veszel akkor a kalauznál is tudsz majd(csak nem fog majd belekötni). És visszafele hogyan fogsz majd utazni?:) Az a bonyolultabb:D
2011. okt. 24. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!