Mivel jutok el átszállás nélkül a Keleti
pályaudvarról a Nyugatiba leggyorsabban, és
legolcsóbban?
Figyelt kérdés
SOS lenne holnap utaznék haza Szegedre,és vidéki lévén nem tudok semmit a pesti közlekedésről,ráadásul ideúton nagyon megjártam a taxival, jól lehúztak,így visszafelé marad a tömegközlekedés.köszi
2011. febr. 15. 15:42
1/10 anonim válasza:
trolival
2011. febr. 15. 15:45
2/10 anonim válasza:
Olyan nincs hogy leggyorsabban és legolcsóbban. Vagy-vagy.
Olcsó és kevésbé gyors ha gyalog mész vagy biciklivel. Gyors de nem olcsó taxival vagy kocsival.
2011. febr. 15. 15:45
3/10 anonim válasza:
Metróval, Deák téri "átszállással" : pirosról kékre. Elég egy vonaljegy, mert egy ideje megszüntették a metrók közti jegykezeléses átszállást.
2011. febr. 15. 15:49
4/10 anonim válasza:
utolsó: "Mivel jutok el átszállás nélkül..."
2011. febr. 15. 15:51
5/10 anonim válasza:
A metróban egyáltalán nem nehéz átszállni, minden ki van írva és még többe sem kerül. Ha neked így sem jó, akkor 73-mas trolival Arany János utca felé 8 megálló.
2011. febr. 15. 16:44
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi akkor a trolit választom,mert nagy csomaggal nem szeretnék átszállni,és olcsó is mert 1jegy elég.
2011. febr. 15. 21:17
7/10 anonim válasza:
Az én javaslati alternatívám, hogy a 7 E, vagy a 173 E buszcsalád valamelyikével Zugló vasútállomásig, és onnan 72-es trolibusszal. Egyébként a szegedre közlekedő vonatok Zuglóban is megállnak.
2011. febr. 16. 10:21
8/10 anonim válasza:
Troli előnye közvetlen, de egy kicsit kell gyalogolni, mindkét pályaudvarnál.
Metró előnye a közelebbi megálló, de ezt az előnyt elviszi a mozgólépcsőzés és az átszállás. De itt is elég egy jegy, nem kell átszálláskor újat lyukasztani!
V4/6+7-es buszcsalád előnye a közeli megállók (mindkét esetben a pályaudvar előtt áll meg közvetlenül), de át kell szállni, és ide átszállójegy kell, nem elég egy vonaljegy!
2011. febr. 16. 23:48
9/10 anonim válasza:
Bocs elírtam, a Keletiből a Nyugatiba pont fordítva, azaz 7-es buszcsalád+V4/6.
De ha nem csúcsban mész (csütörtök délután, pénteken napközben vagy vasárnap délután), vagy van előre megvett IC-pótjegyed, akkor, akkor szállj fel Zuglóban a nyugati helyett! Oda az 5, 7,7E, 173, 173E buszokkal juthatsz el, az E betűsekkel csak egy megálló!
Nem értem, hogy keverhették ide a 72-es trolit!
2011. febr. 16. 23:54
10/10 anonim válasza:
Sztem is a 7-es buszcsalád vmelyike, mert a szegedi vonatok tényleg megállnak Zuglóban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!