Ha egy adott volán társaságtól veszek bérletet azt használhatom más társaság járatain?
Figyelt kérdés
Mátra Volános bérletem van és ma úgy alakult, hogy Kunság Volános busszal utaztam haza. Sokan álltak a buszon és a sofőr felállt és elég bunkó módon közölte, hogy holnaptól nem enged fel csak olyan embert, akinek Kunság Volános bérlete van.2011. okt. 3. 17:58
1/6 anonim válasza:
Bármelyik volántársaság járatával lehet közlekedni,a lényeg az,hogy érvényes legyen a bérlet és az utazási távolság jó legyen.
Én 22 éve utazom a jászkun volánnal.Egy időben az agriáson volt egy sofőr,aki nem akart elvinni bennünket.Beszóltunk a központjukba,egy idő után,mikor már csak félig volt a busz az addigi tömeghez képest,levették a sofőrt.
További kellemes utazást kívánok!
2/6 anonim válasza:
Én Bácsvolánnal utazok, ott is veszek bérletet de simán felengednek a kunság volán járatára és nem csak engem hanem mindenkit. Egyik ismerősöm pesti buszon vett bérletet, nem tudom milyen volántársasághoz tartozott a busz de másmilyen volt a bérlet és az egyik bácsvolános belekötött. Ettől függetlenül felengedte mert fel kell hogy engedje.
3/6 anonim válasza:
Érdekes, amit írtok. A Volánbusz bérletek már majdnem mind új típusúak, amin nem csak a km szerepel, hanem az is, hogy mely megállók között érvényes. [link] Ezzel hiába akarnék más társaság buszára szállni. De amikor még a régi bérlet volt, (amin csak a km szerepel) ahhoz meg kellett igazolás, amelyen szintén szerepelt, hogy mely megállók között érvényes. Igaz, hogy ezt az igazolást a sofőr nem kérte, de az ellenőrök állandóan elkérték.
4/6 anonim válasza:
Tudatlanul ne írj, ugyanis Pl.: a Baja-Kecskemét útvonalon járnak Bács Volános, és Kunságos buszok is. Azaz, ha erre az útvonalra van bérleted, bármelyik társaság buszára felülhetsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy föl kell engedie. A busznak van kiírva megállóhely a lakhelyemen, ezért joggal utazok rajta.
2011. okt. 4. 15:20
6/6 anonim válasza:
ma 09:18!
Akkor egyértelműbben kéne fogalmazni! Olvasd el mit írt az első válaszoló: "Bármelyik volántársaság járatával lehet közlekedni,a lényeg az,hogy érvényes legyen a bérlet és az utazási távolság jó legyen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!