Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tehetek, ha elkap a bkv...

Mit tehetek, ha elkap a bkv ellenőr?

Figyelt kérdés
Nálam egy jegy, nem lyukasztom ki. Sunyin jön az ellenőr, látja hogy akkor indulok csak lyukasztani miután megláttam őt. Ezért megbüntet. Ezt megteheti? Illetve hogyan kerülhetem el? Ötletek?
2011. aug. 17. 22:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Van egy tökjó ötletem, bevált:

Amikor felszállsz azonnal lyukaszd ki a jegyet.

Innentől tökmindegy mikor jön az ellenőr tökmindegy minden, mert van érvényes, érvényesített jegyed, és nem lopod meg a céget, cserébe ő sem fog vegzálni téged.

Próbáld ki.

2011. aug. 17. 23:22
 2/27 anonim ***** válasza:
Állj közel a lyukasztóhoz. Annyira nagyon sunyi nem lehet, elég könnyen ki lehet szúrni ezt az állatfajt.
2011. aug. 17. 23:24
 3/27 A kérdező kommentje:
Normális tanácsokat várok. Ha neked van havi 8-9ezer ft-od jegyekre akkor örülök, de nekem sajnos nem megy ennyire jól.
2011. aug. 17. 23:26
 4/27 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam hogy a lyukasztóhoz álljak, de szerintem arra meg rögtön felfigyelnek ha ott áll valaki... pl mikor van hely is és le is ülhetnék.
2011. aug. 17. 23:28
 5/27 anonim ***** válasza:
29%

És az ABC-ben is lopod a kenyeret? És ha kérdőre von az eladó lebas.zod, hogy örülsz hogy neki van havi 9000 ft-ja kenyérre neked nincs így ellopod?

Mocskos egy patkány vagy te is.

2011. aug. 17. 23:40
 6/27 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem túlértékeled őket. Én már lassan egy éve bliccelek rendszeresen a BKV-n, de egyszer sem büntettek még meg. Persze futottam már össze karszalagosokkal, de nem volt semmi komoly. Annyi az egésznek a titka, hogy legyen nálad mindig egy érvényesítetlen vonaljegy. Nem kell szorongatni, meg egész utazás alatt a kezedben fogni. Ha jön az ellenőr, úgyis észreveszed, Ő meg nem veled lesz először elfoglalva, hanem a többi utastól kéri a jegyet. Addig meg lyukasztasz. Ha nem enged lyukasztani, akkor meg leszállsz a következő megállónál.
2011. aug. 18. 00:42
 7/27 anonim ***** válasza:
29%
Az ilyen alakok miatt kerül ennyibe a jegy. Ha mindenki fizetne olcsóbb lehetne, vagy lenne pénz jobb buszokra!
2011. aug. 18. 03:08
 8/27 anonim ***** válasza:

Vidéki vagyok,de egy kérdés:egy adott vonalas BKV bérlet olyan 5-7ezer ft körül van,nem?Akkor miért bohóckodni jeggyel?

Egyébként itt nálunk vidéken 300ft a jegy.Tudnék rajta bliccelni,de valahogy mégsem teszem.Én sem biztos ,hogy örülnék,ha engem lopnának meg.

2011. aug. 18. 09:23
 9/27 anonim ***** válasza:

kedves vidéki kommentelõ:

BKV bérlet minden vonalon jó, sõtt, még MÁVra és Volán ra is Bp határán belül! 9800 Ft-ba kerül (diák 3850ft).

nincs olyan hogy fix vonalra veszel, ez vidéken így van?:O

2011. aug. 18. 11:35
 10/27 anonim ***** válasza:
Igen vidéken van olyan hogy egyvonalas vagy egy vonalcsoportos bérlet. De a BKV-nál nem sok értelme lenne.
2011. aug. 18. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!