Mit tehetek, ha elkap a bkv ellenőr?
Van egy tökjó ötletem, bevált:
Amikor felszállsz azonnal lyukaszd ki a jegyet.
Innentől tökmindegy mikor jön az ellenőr tökmindegy minden, mert van érvényes, érvényesített jegyed, és nem lopod meg a céget, cserébe ő sem fog vegzálni téged.
Próbáld ki.
2011. aug. 17. 23:22
Állj közel a lyukasztóhoz. Annyira nagyon sunyi nem lehet, elég könnyen ki lehet szúrni ezt az állatfajt.
2011. aug. 17. 23:24
3/27 A kérdező kommentje:
Normális tanácsokat várok. Ha neked van havi 8-9ezer ft-od jegyekre akkor örülök, de nekem sajnos nem megy ennyire jól.
4/27 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam hogy a lyukasztóhoz álljak, de szerintem arra meg rögtön felfigyelnek ha ott áll valaki... pl mikor van hely is és le is ülhetnék.
És az ABC-ben is lopod a kenyeret? És ha kérdőre von az eladó lebas.zod, hogy örülsz hogy neki van havi 9000 ft-ja kenyérre neked nincs így ellopod?
Mocskos egy patkány vagy te is.
2011. aug. 17. 23:40
Figyelj, szerintem túlértékeled őket. Én már lassan egy éve bliccelek rendszeresen a BKV-n, de egyszer sem büntettek még meg. Persze futottam már össze karszalagosokkal, de nem volt semmi komoly. Annyi az egésznek a titka, hogy legyen nálad mindig egy érvényesítetlen vonaljegy. Nem kell szorongatni, meg egész utazás alatt a kezedben fogni. Ha jön az ellenőr, úgyis észreveszed, Ő meg nem veled lesz először elfoglalva, hanem a többi utastól kéri a jegyet. Addig meg lyukasztasz. Ha nem enged lyukasztani, akkor meg leszállsz a következő megállónál.
2011. aug. 18. 00:42
Az ilyen alakok miatt kerül ennyibe a jegy. Ha mindenki fizetne olcsóbb lehetne, vagy lenne pénz jobb buszokra!
2011. aug. 18. 03:08
Vidéki vagyok,de egy kérdés:egy adott vonalas BKV bérlet olyan 5-7ezer ft körül van,nem?Akkor miért bohóckodni jeggyel?
Egyébként itt nálunk vidéken 300ft a jegy.Tudnék rajta bliccelni,de valahogy mégsem teszem.Én sem biztos ,hogy örülnék,ha engem lopnának meg.
2011. aug. 18. 09:23
kedves vidéki kommentelõ:
BKV bérlet minden vonalon jó, sõtt, még MÁVra és Volán ra is Bp határán belül! 9800 Ft-ba kerül (diák 3850ft).
nincs olyan hogy fix vonalra veszel, ez vidéken így van?:O
2011. aug. 18. 11:35
Igen vidéken van olyan hogy egyvonalas vagy egy vonalcsoportos bérlet. De a BKV-nál nem sok értelme lenne.
2011. aug. 18. 11:38
Kapcsolódó kérdések: