Vonaton a fülkéset kedvelitek jobban vagy a simát? És miért? Pro és kontra?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 16:33
1/6 anonim válasza:
Én a nyitottat, kényelmesebb, mint a fülkés, és nem is próbálnak (annyiszor) bepréselődni melléd új emberek. Plusz a fülkésben mindíg égeti a lábam fűtés télen:(
2/6 anonim válasza:
Én a fülkéset! Ha nincsenek a fülkében ,és csak én, vagy a családom utazik benne, olyan illúzióm van , hogy nincs más a szerelvényen: )Viszont ha sokan vannak benne,és kellemetlenek az utitársak , rosszabb...
3/6 Fecc válasza:
Fülkés jobb,ha többen vagyunk barátaimmal akkor szétterpeszkedünk,bezárjuk az ajtót,és tuti nem jön be senki,csak a kaller,am éjszaka a nyitott a jobb,mert mások is vannak,és így talán nincs annyi bűncselekmény.
4/6 anonim válasza:
én a fülkéset :D beülni haverokkal, szórakozni minden, és nem szólnak ránk minden percben hogy ne röhögjünk olyan hangosan xD:D
5/6 anonim válasza:
A simát szeretem jobban mert akkor ált egyedül ülök...meg az sokkal kényelemsebb:)
6/6 anonim válasza:
Én a nyitottat jobban kedvelem,de a fülkésnek van egy jó hangulata, ha nincsenek bent sokan és nem este utazok, akkor utóbbit is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!