Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez bliccelésnek számít?

Ez bliccelésnek számít?

Figyelt kérdés
Jó multkor fent jártam pesten, és tudtam, a villamoson nem igen járnak ellenőrök, ezért nem vettem meg feleslegesen a jegyet... nem is jött ellenőr, de viszont amiről nemtudtam addig, hogy álítólag a magyar államkincstár kártyájával utazhatok buszon, villamoson, stb...
2011. aug. 16. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Igen bliccelésnek számít.

Azt meg rosszul tudod.

2011. aug. 16. 17:38
 2/12 A kérdező kommentje:
nekem aztmondták mmég itt gyakorin
2011. aug. 16. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, majdnem egy évig blicceltem mert nem tudtam, hogy jó rá a kártya. Még ellenőrök elől is futottam, pedig elég lett volna felmutatni a kártyát, mindig ott volt nálam. :D
2011. aug. 16. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Így van, MÁK kártyával ingyen lehet utazni a BKV-n. 18:11-es hatalmas arc lehetsz! :D
2011. aug. 16. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:

18:11-es: Ha olyan lüke vagy, hogy nem olvasod el a hátulját...

Vonatra/buszra 90%, helyijáratra 100% kedvezmény, azaz ingyen van!

2011. aug. 17. 01:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy lehet MÁK kártyát szerezni? :)
2011. aug. 17. 11:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha rászoruló vagy, akkor küldik automatikusan. Ha nem, akkor Józsefvárosi piac.
2011. aug. 17. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
01:48-as: Ez pár éve volt, amikor még nem plasztikkártya volt hanem laminált papírlap. Akkor csak valami törvénycikk- meg paragrafusszám volt a hátulján, hogy mi alapján lehet használni. Végül asszem a Bkv honlapján amikor néztem a büntetéseket, akkor vettem észre hogy valamit ír erről a kincstári kártyáról. Ó faszom. -.-'
2011. aug. 17. 19:02
 9/12 A kérdező kommentje:
automatikusan nem fogják küldeni... igényelni kell.. ha van valami egészségügyi problémád, amivel sürün jársz orvoshoz.. nekem pl gerincferdülésem van, amivel sürün járok fel pestre, továbbá pszichológusokhoz:D és ez már a második kártyám:D
2011. aug. 17. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem adsz egyet kölcsön?
2011. aug. 17. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!