Ha nincs diákom, ledobnak a vonatról, vagy csak csekket írnak?
Azért lopod meg csezdmeg mert annak hogy a seggedet elvigyék A-ból B-be ÁRA VAN. Nincs ingyen. És ezt ki kell fizetni.
A boltban sem mondod a pénztárosnak, hogy nincs pénzed, de a kenyeret azért elviszed...
Előfordulhat mindenkivel. Vasúton sokszor el sem kérik a diákot, főleg ha nem nézel ki 18nak.
Amúgy sem szoktak vonaton büntetni, hanem adnak egy teljesáru jegyet a vonaton azt kész.
Nem értem, miért kell csóró kérdezőt ott fikázni, ahol csak tudod. Egyáltalán nem akarta meglopni a MÁV-ot, vett volna diákjegyet, amire nyilvánvalóan teljes mértékben jogosult. Arról nem tehet, hogy a nyár folyamán az ezzel kapcsolatos ügyintézés esélytelen az iskolákban. Én tanév közben is vért izzadtam a hájas valagú iskolatitkárral, mire képes volt a vén céda kitölteni egy papírt és elküldeni az Oktatási Minisztériumnak. Három hónapig napi rendszerességgel mondtam el a kis történetemet a kalauzoknak és mutogattam a személyimet. Amelyik rendőri intézkedés igénybevételével fenyegetőzött, annak annyit mondtam, hogy hívjon nyugodtan rendőrt, talán majd Ő képes lesz felfogni, hogy miért nincs nálam az a tetves diákigazolvány. Nem tehetek arról, hogy az iskola ennyire baszik a saját diákjaira. Érdekes módon egyszer sem hívtak rendőrt, le sem szállítottak.
Megvolt már az utazásod kérdező? Írd majd meg, hogy volt-e probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!