Vegyek BKV bérletet?
Figyelt kérdés
A munkahelyem 1 villamos- és 3 HÉV megálló távolságban van, kb. 4 és fél km.2011. aug. 10. 14:04
1/14 anonim válasza:
Ez a menet napi 4 vonaljegy 1280 naponta azaz 8 nap után megéri a bérlet.
Arra nem is merek gondolni hogy alternatívaként bliccelésre gondoltál...
2/14 anonim válasza:
Alternatívaként gondoltál a Biciklire? szerintem ez nem távolság, simán megtehető a 9 Km oda vissza egy nap, szerintem még időben is ugyan ott vagy.
Persze ha ez nem játszik, akkor marad a BKV bérlet, megéri, legalábbis jobban mint bliccelni
3/14 anonim válasza:
1 villamos megálló, és 3 hév megálló, feltételezem ugyanazzal a hévvel, az még testvérek között is csak 2 vonaljegy, oda-vissza 4. Vegyél 1 gyűjtőtömböt, amiben van 10 jegy és akk lyukasztasz, amikor ellenőr van. Vagy bicikli a legjobb sztem.
5/14 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam biciklire, de az meg min. 50e Ft, és ugye csak tavasztól őszig használható. Sztem ekkora távolságért kicsit sok az a 10e Ft a bérletre. Lehet gyalogolok.:D
2011. aug. 10. 14:29
6/14 anonim válasza:
Vegyél 5 ezerért egy biciklit a Stadionoknál lévő versenypiacon.
7/14 A kérdező kommentje:
Az merre van?
2011. aug. 10. 14:33
8/14 anonim válasza:
A Syma csarnok mellett. A Dózsa György út baloldalán, ha a Stadionok metro állomás felöl mész.
9/14 anonim válasza:
Vagy akár az interneten is találhatsz, Expressz.hu, nem hinném hogy 50.000 ft értékben kellene gondolkodni, 10 ért is találsz használgató darabot.
10/14 A kérdező kommentje:
Ja, ez eszembe se jutott, hogy használtat is vehetnék. Kösz a tippet!
2011. aug. 10. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!