BKV budapesti 10es jegytömböt használhatjuk e ketten?
Figyelt kérdés
Barátnőm jön fel hozzám pestre, és kellene 1es tömbjegy. A kérdés az, hogy ki szabad e tépni a tömbböl a barátnőmnek jegyet? Illetve ha nem szabad, akkor tudom úgy használni, hogy ha felszállunk valahova akkor kettőt dugok be belőle (pl metrónál), és ha jön ellenőr elfogadja e így kettőnknek? Nincs bérletem, nem nagyon szoktam venni :) !
Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 9. 13:05
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy ki lehet tépni,de fölösleges,mert annyit kezelsz egyszterre emennyi kell.Ha kettő kell,akkor annyit,vagy az egészet,mindegy.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Lehet ketten használni, csak egyesével kell lyukasztani pláne a metrónál, mert csak úgy tudja mindkettőre rányomtatni a dolgokat.
Az egyik ismerősömet bűntették már meg amiatt, hogy a jegyen elmosódott a tinta és nem látszott, hogy mikor kezelték (azért, mert a metrón a kezelés után 60 percig, a földalattin 30 percig érvényes a jegy).
3/3 anonim válasza:
Igen, mostanában már ilyen a tömbjegy, hogy nem csak az ellenőrző szelvénnyel együtt érvényes, külön is felhasználhatók a jegyek. Sajna viszont ezért cserébe kevésbé "jutányos" az a kedvezmény, amennyivel olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!