Használhatjuk a sport-babakocsit?
Kisfiam 6 hónapos, a mózeskosarat kezdi kinőni, pár centi és bele sem férne. Pár hete nem is marad meg benne(kivéve, ha alszik kicsit), mert minden érdekli és onnan nem tud nézelődni.
Ülni még nem tud, de lehet dönteni a háttámlát. Majdnem 180 fokban is, de sztem úgy megint nem lenne jó, ha fekszik nem sok mindent lát. A következő az olyan pozíció, mintha a gyerekülésben ülne az autóban. Használhatjuk ezen a középső fokozaton a babakocsit?
Más hogy csinálta ezt?
Csak azt nem értem, hogy sok baba van, aki esetleg csak 9-10 hónapos kora körül tud ülni. Akkor addig nem használhat elvileg sport-babakocsit félig ülő helyzetben?
Ekkora gyerek már bele sem fér a mózeskosárba. Az én Kisfiam pl. 8,5 kiló és már tényleg nagyon necces a dolog...
Az én lányom 4 hónaposan már ordított a mózesban, mert nem látott ki belőle, így aztán 1 hónapig jóformán nem mentem vele sehová, csak ölben az erkélyre...aztán 5 hónaposan már átettem őt a sport részbe (szintén 3 fokozatban dönthető, és a legalsóra tettem). Na, azt már szerette, mert kilátott belőle. S még mindig nem ül (most 8 hónapos), tehát akkor tényleg érdekes lenne, ha még mindig nem tudnám őt vinni babakocsival...
Úgyhogy szerintem 6 hósan már átrakhatod a sportrészbe, persze döntve.
Na hát ez az, a hordozóban sem fekszik teljesen!
Tehát ha dönthető a sportrész, akkor abban is lehet.
a lányom 5 hónaposan már nem bírta a fekvő helyzetet a kocsiban. ráadásul korababa lett, így nem is ült. most 9 hónaposan kezdett ülni. szóval mi 5 hónaposan megemeltük egyes fokra a támlát, ami még olyan döntött hgelyzetben volt. a védőnő és a gyógytornászunk is at mondta hogy okés. sőt, amikor nagyon nyüzsi volt, éppen ot volt a védőnő is, mondta attól hogy nem tud ülni, egy kevéske időre akár ülő helyzetbe is állíthatom a támlát. ez persze egy hónapja volt, mert mindig húzta magát ülésbe, megfogta a karfát és már ült is.
szóval nyugodtan emeld eggyel fentebb ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!