Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudnék eljutni az...

Janezs kérdése:

Hogyan tudnék eljutni az Etele térhez?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok.Holnap utazom fel Budapestre.Az Etele térhez szeretnék eljutni, de a vonatok a Keletibe érkezik.Mi a legegyszerűbb útvonal?? S.O.S!!
2011. aug. 1. 18:47
 1/7 Tubarózsa ***** válasza:
100%

Szia! Keletiből a 7E v a 173E busszal tudsz menni az Etele térre:) ott van a végállomássa mindkettőnek (a menetrendben, Kelenföldi pályaudvar a neve, de mellette van az Etele tér) am honan jössz vonattal? az nem áll meg Kelenföldön? mert akkor egyszerübb ha ott leszállsz és akkor egyből ott vagy:)

üdv 21N

2011. aug. 1. 19:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Hello!

Tápiószeléről megyek.

Kelenföldön nem áll meg a vonat!

Köszi a válaszodat!:)

2011. aug. 1. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

A 21 éves ifjú hölgy valószínüleg szőke, mivel a kérdés kiegészítésében világosan le volt írva, hogy a kérdező vonata a Keletibe érkezik, de azért megkérdezi, és felajánlja a Kelenfölön való leszállást. :D

Na jó, biztosan jót akart, meg egyébként jót is mondott.

2011. aug. 1. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Van Kelenföldnek közvetlen vágánykapcsolata a Keleti felé, szóval annyira szőke mégsem lehetett az első válaszoló.
2011. aug. 2. 03:04
 5/7 Tubarózsa ***** válasza:

kedves kérdező: nm! :)

kedves második: köszi de (még) nem vagyok szőke. még párszor bekell festeni a hajam hogy megfogja;) am meg nem hülyék a szőkék!

kedves harmadik: köszi hogy 'megvédtél'. igen azt tudtam h megy kelenföldre is vonat azért voltam olyan bátor hogy megemlitsem ezt a lehetőséget is. nem szerettek vonatozni, 3évente ha 1x ülök vonaton.. igy annyira nem vagyok képbe hogy melyik vonat mikor miért hova megy.

további szép napot mindenkinek, első voltam

21N

2011. aug. 2. 19:23
 6/7 anonim válasza:
Kicsit megkésve, de szeretném megvédeni a 21 éves nőtársamat. Az én vonatom is a Keletibe érkezik (Sopron-Budapest járat) és van Kelenföldön állomása, ergo abszolúte nem kérdezett hülyeséget. 23L
2011. aug. 17. 16:52
 7/7 Tubarózsa ***** válasza:

ooh kedves 23éves nőtársam! köszönöm, hogy mellém álltál! :) puszi!

21N

2011. aug. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!