Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudnék bérletet szerezni?

Hogy tudnék bérletet szerezni?

Figyelt kérdés
Nyári munkához kéne. 10 km-es távban. Diák vagyok, de diákbérletet csak az vehet, aki vagy abba a városban tanul, ahova szól a bérlet vagy van róla igazolása, h ott gyakorlati munkát végez. Viszont nekem napi 250 forintomba belekerülne az utazgatás. Hogyan tudnék bérletet szerezni?
2011. júl. 15. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
LOL. Marha egyszerű elmész a boltba és veszel egyet. Napi 250 ft, azért most ne várd meg légyszíves, hogy sajnáljalak. Ez, ha nagyon szarul keresel is max 1órányi béred. Hát ez meg azért csak beleférhet. ;-) Nekem napi ~1000 ft a munkába járás, és még se sírok, hogy hol lehet óccó benzint lopni / venni. És minő szomorúság ezért a pénzért én is dolgozok napi ~30 percet ..., de majd megmondom a főnöknek, hogy mostantól 30 perccel előbb megyek haza, és akkor ingyen van a bejárás. :)
2011. júl. 15. 19:03
 2/7 anonim válasza:
54%

A MÁVnál simán adnak igazolást, hogy bérletet tudj venni. Nem kérdeznek semmit.

Én, amikor fősulira jártam, 2 helyen laktam a meló miatt, és volt a Volánra is, amikor otthonról mentem (oda voltam bejelentve lakcímre), illetve nővéreméknél voltam amikor dolgoztam, és olcsóbban kijött a bérlet, így 50-60 forintért "vettem" hivatalos igazolást a vonatra, hogy tudjak bérletet venni. Nem kérdezték, hogy miért kell, semmi olyan papír nem kellett hozzá, hogy igazolja a gyakorlati helyet vagy akármit.

Esetleg ahol dolgozol nem tudnak adni egy olyan papírt, hogy ott vagy gyakorlaton?

2011. júl. 15. 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Volánhoz kéne nem Mávhoz. Am nem nagy gond s senki nem érte, h sajnálj, de ha van rá lehetőség, akkor miért ne járnék bérlettel?
2011. júl. 15. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért ne járjál "óccón" mert CSALSZ nem tudom mi olyan nehéz dolog ezen, hogy felfogd.
2011. júl. 15. 19:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem csalni akarok, csak gondoltam tudtok vmit írni, ami esetleg kiskapu lehet. De annyi, semmi csalás...

Basszus, nem a Nemzeti Bankot akarom kirámolni

2011. júl. 15. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
jól oltanak kérdező, de hát tudod itt mindenki minden szabályt betart, és segít átmenni az öregasszonyoknak a zebrán :) Simán vehetsz nem kérnek semmit kiadják a bérletigazolást \én a barátnőmhöz jártam a szomszéd városba\ volánbusz.
2011. júl. 16. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. júl. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!