Hogyan menjek buliba ha nincs mivel?
Nálunk a vidékiek általában hajnalig ittak és buliztak, ha már nem volt buli akkor beültünk a mekibe:
Ha nem volt pénz/kedv akkor valahol ültünk a városban vagy kimentünk a buszállomásra és vártunk. Én a buszállomástól nem messze lakom, mindig megvártam velük az első buszt :)
Persze volt aki szépen hazagyalogolt, kb 3-4 órán keresztül, a gazdagabbak taxiztak.
Mostanában már inkább az egymásnál alvás a divat, azóta idősebbek lettünk, már sokunknak nem kell anyutól engedélyt kérni. Na meg megjelentek az inkább kocsizok mint iszom felfogásúak, akik éjjel is cirkálnak és 1 energiaitalért hazavisznek.
A kérdező kommentje:
"utolsó menj a pi*ába innen"
Hogy te mekkora mucsai tapló vagy!
Két dolog kell, és már indulhatsz is: némi lelkierő és egy KRESZ-előírásoknak megfelelő kerékpár.
Minél nagyonn a táv annál nagyobb lelkierő kell, dehát valamit valamiért. Én pl. kocsival járok, cserébe nem ihatok alkoholt. Ha alkoholizálni akarok, akkor meg megoldom mondjuk busszal.
Megoldások:
- Nem mész el.
- Gyalogolsz.
- Megvárod az első buszt (ha jó a társaság, akkor nem lehet gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!