Igaz az, hogy a Balatonra menő vonatokban nincsen klíma?
Figyelt kérdés
Ugye ez csak valami vicc..2011. júl. 11. 19:09
1/25 anonim válasza:
Miért, melyik vonaton van klíma?
(Ami nem pótjegyes...)
2/25 anonim válasza:
Miért lenne vicc? Szoktál vonatozni? Általában az intercityk hűtöttek, meg vannak újabban ilyen csillivilli modern sima vonatok is, de a többség a régi, hangos, koszos, hűtetlen kék kocsi. Mikor mi mentünk Zánkára akkor is ilyen régivel mentünk, 40 fokban, műbőr ülésen. Ez van.
3/25 anonim válasza:
Van amelyikben van, van amelyikben nincs.
20 éve egy vonatban sem volt klíma és akkor is baromi melegek voltak, nem tudom mit kell egy csomó emberkének kényeskedni.
Majd csobbansz a Balatonban és lehűlsz, addig meg lehűt a menetszél.
4/25 anonim válasza:
Mondjuk ja, én inkább a menetszélre szavazok, mint arra, hogy bedugnak az ICbe és olyan hidegre van állítva a klíma, hogy egy 40 perces út alatt lefagy a fél oldalam, mert nem kellemes hűvöset nyomnak az ülések mellől, hanem többségében kellemetlen hideget, amitől fáj az embernek mindene, pedig még csak huszonéves vagyok, nem reumás vénasszony.
5/25 anonim válasza:
Te is valami party arc, kis csira gyerek vagy csaj vagy?
6/25 anonim válasza:
Szobi zónázó vonat már nagyon modern, még sincs benne klíma, két oldalt nyitva vannak az ablakok, a menetszél segít. És a napos oldalon be kell húzni a függönyöket.
7/25 anonim válasza:
Most fog a MÁV indítani pár légkondis kocsit, de én inkább azt tartom viccesnek, hogy a 21. században még mindig órákig tart, hogy Pestről a vonat Balatonig (80-120 km) szó szerint ledöcögjön. Hát ha találsz klímás vagont akkor pluszba kell érte fizetni.
8/25 anonim válasza:
Ez a mai vasútszállítás. Mi is vonattal megyünk, mert most nincs kocsi, és tök szopás az egész. Köszi MÁV.
9/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok se party arc se semmi ilyen simán iszonyat rosszul vok a melegbe..és nevetségesnek tartom igen, hogy a Velencei tóig ami max 1 óra mennek a jó kis klímás vonatok a Balatonra (ami nekünk jelenestbe majdnem 3óra) meg aszalodjunk meg a vonaton, főleg, hogy a szállást nem lehet csak 2 órától át venni, így pont a csúcsmelegben fogunk a vonaton megrohadni nem kis pénzért! 6000ft a jegy oda vossza..szall igen sztem nevetséges..
2011. júl. 11. 19:43
10/25 anonim válasza:
BKV buszok legnagyobb részén sincs klima, vagy nincs bekapcsolva (VOLVO buszokon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!