Ezen betegségek közül valamelyikre jár 90%-os kedvezmény?
Gerincferdülés, Proteinuria, allergia.
Mindhárom betegségem van, de eddig még nem adtak 90%ost
Ne OFFoljatok!
Nem kell minden héten orvoshoz menni?
Cska hgy tudd, átlag heti 3* járok orvoshoz a gerincferdülés miatt (torna, úszás, fizikoterápia). 2havonta 2* el kell mennem a nefrológiára (proteinuria).
Az útiköltség minden alkalommla 550 Ft oda-vissza.
Az allergia meg nállam nem szezonális. (por, pollen, mindenféle állatszőr). Ha meg valaki 6 éves korábna befullad, egész életében kinyalják még a seggét is. Ez Magyarország.
Valdd be hogy túloztál, nem kell engem fikázni.
Csak úgy mellékesem jegyzem meg, van cukorbeteg a családban, ismerem a helyzetet... :)
De tulajdonképpen tökmindegy milyen készüléket használsz, mert a tesztcsíkok támogatás nélkül mind 5000 körül indulnak. (Egységesen az 50 darabos.)
Nomeg ugye a gép is ingyen van/TB-re van a cukorbetegségtől függően...
Javaslom, örülj, hogy ennyit kapsz...
Szerencsére nekem nem kell ismernem mindne készüléket, van egy google nevű találmány (nem tudom, hallottál-e már róla? :) ) Ő elég sokmindent tud, és a "vércukorszint mérő" szóra csak úgy ontja magából a találatot.
Ha ezt professzionális módon továbbviszem (vigyázz ez erős lesz!) azt írom be, hogy vércukorszint mérő tesztcsík, esetleg az "ára" szót is odaírom, már dől az infomráció.
Ha ki akarod próbálni, csak kattints ide:
De ezt nem várom el tőled, látom az értő olvasás sem megy :-((((
Nem azt írtam, hogy ingyenes, hanem szó szerint ezt írtam:
"Nomeg ugye a gép is ingyen van/TB-re van a cukorbetegségtől függően... "
Gyengébb olvasóink kedvéért (mondjuk a kedvedért) megjegyzem a per vonal (/) azt jelenti: VAGY. De bizonyára ezzel még nem találkoztál... :)
Kiscsillag, nagyot akartál mondani, belebuktál, hidd el megesik ez, főleg a gyakorikerdeseken. Nyugodj bele, és lépj tovább rajta.
De ettől függetlenül mehetsz tűntetni a paralment elé, hátha bársonypárnán hoznak neked egy 90%-os utazásit. (Nem fognak... :( )
Előző:
Ez nagyon nagy volt!
DE MOSTMÁR HAGYJÁTOK ABBA!
Ennyire azért ne légy megsértődve...... :)
Néha nem csak te lehetsz okos, sajnos ez egy ilyen világ, el kell fogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!