Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezen betegségek közül valamely...

Ezen betegségek közül valamelyikre jár 90%-os kedvezmény?

Figyelt kérdés

Gerincferdülés, Proteinuria, allergia.

Mindhárom betegségem van, de eddig még nem adtak 90%ost

2011. júl. 10. 17:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Bezzeg az idióta embernek, aki férfiból nő akar lenni, keress egy pszichológust, aki kiad egy papírt, hogy szüksége van rá, és tádám ingyen műtét.
2011. júl. 10. 18:03
 12/25 A kérdező kommentje:

Ne OFFoljatok!

Nem kell minden héten orvoshoz menni?

Cska hgy tudd, átlag heti 3* járok orvoshoz a gerincferdülés miatt (torna, úszás, fizikoterápia). 2havonta 2* el kell mennem a nefrológiára (proteinuria).

Az útiköltség minden alkalommla 550 Ft oda-vissza.

Az allergia meg nállam nem szezonális. (por, pollen, mindenféle állatszőr). Ha meg valaki 6 éves korábna befullad, egész életében kinyalják még a seggét is. Ez Magyarország.

2011. júl. 10. 18:07
 13/25 anonim ***** válasza:

Valdd be hogy túloztál, nem kell engem fikázni.

Csak úgy mellékesem jegyzem meg, van cukorbeteg a családban, ismerem a helyzetet... :)

De tulajdonképpen tökmindegy milyen készüléket használsz, mert a tesztcsíkok támogatás nélkül mind 5000 körül indulnak. (Egységesen az 50 darabos.)

Nomeg ugye a gép is ingyen van/TB-re van a cukorbetegségtől függően...

Javaslom, örülj, hogy ennyit kapsz...

2011. júl. 10. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Nah persze és minden készüléket ismersz, nah ne röhögtess. Készülék ingyen van? A nagy fenéket, nekem 10 ezer forint volt TB-re és csak 6 évente lehet TB-re felíratni, Erről ennyit. Azért mert van cukorbeteg a családban, azért nem lettél nagyokos. Mindenkinek más a kezelése, más az inzulinja, más a vércukormérője, más a tesztcsíkja, más a szénhidrátadagja.
2011. júl. 10. 18:09
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem nem kell ismernem mindne készüléket, van egy google nevű találmány (nem tudom, hallottál-e már róla? :) ) Ő elég sokmindent tud, és a "vércukorszint mérő" szóra csak úgy ontja magából a találatot.

Ha ezt professzionális módon továbbviszem (vigyázz ez erős lesz!) azt írom be, hogy vércukorszint mérő tesztcsík, esetleg az "ára" szót is odaírom, már dől az infomráció.

Ha ki akarod próbálni, csak kattints ide:

[link]

De ezt nem várom el tőled, látom az értő olvasás sem megy :-((((

Nem azt írtam, hogy ingyenes, hanem szó szerint ezt írtam:

"Nomeg ugye a gép is ingyen van/TB-re van a cukorbetegségtől függően... "

Gyengébb olvasóink kedvéért (mondjuk a kedvedért) megjegyzem a per vonal (/) azt jelenti: VAGY. De bizonyára ezzel még nem találkoztál... :)

Kiscsillag, nagyot akartál mondani, belebuktál, hidd el megesik ez, főleg a gyakorikerdeseken. Nyugodj bele, és lépj tovább rajta.

De ettől függetlenül mehetsz tűntetni a paralment elé, hátha bársonypárnán hoznak neked egy 90%-os utazásit. (Nem fognak... :( )

2011. júl. 10. 18:15
 16/25 A kérdező kommentje:

Előző:

Ez nagyon nagy volt!

DE MOSTMÁR HAGYJÁTOK ABBA!

2011. júl. 10. 18:16
 17/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem érdekel a 90%-os utazási, elég nekem a 33%-os. Te meg elmehetsz a fenébe. Akkor is igazam van, hogy az állam jobban támogathatná a cukorbetegséget. Szépen lebontottad havi árra a gyógyszereket, viszont azt egyszerre veszem meg, jó fél fizetésem. Aztán majd a kisangyal fizeti az albérletemet mi? Ha már a törvény szerint krónikusan beteg vagyok, akkor mi a fenének nem segítenek ebben, hogy ne kelljen annyit fizetnem? Kb. semmi támogatást nem kapok,mert nem vágták le a lábamat, mert ilyenek.
2011. júl. 10. 18:17
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Persze neked egy névtelen oldalon könnyű dumálni, nagy a pofád. Élőbe lennék kiváncsi rád. A google-t meg magyarázd a cukorbeteg ismerősödnek, ha már annyit tudsz róla, írjál róla lexikont. Sőt mutogasd, hogy jaj de okos vagyok, mert ő cukorbeteg és jaj én mindent tudok a cukorbetegségről, adjatok belőle doktori címet és diplomát.
2011. júl. 10. 18:18
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg basszus a google azokat a vércukormérő készülékeket hozza fel, amikért gyártó szép pénzt fizetett hogy reklámozzák a neten és azt hozza fel a google. SZóval örülnék, ha nem oktatnál ki, én vagyok 10 éve cukorbeteg, nem TE!
2011. júl. 10. 18:21
 20/25 anonim ***** válasza:

Ennyire azért ne légy megsértődve...... :)

Néha nem csak te lehetsz okos, sajnos ez egy ilyen világ, el kell fogadni...

2011. júl. 10. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!