Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezen betegségek közül valamely...

Ezen betegségek közül valamelyikre jár 90%-os kedvezmény?

Figyelt kérdés

Gerincferdülés, Proteinuria, allergia.

Mindhárom betegségem van, de eddig még nem adtak 90%ost

2011. júl. 10. 17:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
35%
Tudtommal a vakoknak és süketeknek adják ki.
2011. júl. 10. 17:19
 2/25 anonim válasza:

Gerincferdülésre és allergiára egészen biztosan tudom, hogy nem jár. A középső betegséget, állapotot nem ismerem, de a kezelőorvosod tájékoztat(na), ha jár(na) neked az utazási kedvezmény, ugyanis a rendelet értelmében ez kötelessége (lenne).

Üsd be gugliba: 5/2003. (II. 19.) ESzCsM rendelet, itt elolvashatod, melyekre jár az emelt családi pótlék és az ehhez járó hatósági igazolvány mellyel az utazási kedvezményt igénybe lehet venni., Ha felnőtt vagy, akkor is tájékozódhatsz ez alapján, hogy kb. jár-e rá.

2011. júl. 10. 17:27
 3/25 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyikre sem jár...
2011. júl. 10. 17:31
 4/25 A kérdező kommentje:
Ekkora szemétséget. Pedig mindhárom több évtizedig is megmaradhat.
2011. júl. 10. 17:37
 5/25 anonim ***** válasza:
Ilyen Magyarország :D Én cukorbeteg vagyok, kapok egy seggkitörlés adókedvezményt, aztán béke velem. Negyedévente 40 ezer mire mindent megveszek a betegség miatt TB-re!
2011. júl. 10. 17:38
 6/25 anonim ***** válasza:

"Pedig mindhárom több évtizedig is megmaradhat."

És?

Gerincferdülése kb mindnekinek van........ Allergia népbetegség. Így is fél Magyarország ingyen meg kedvezménnyel utazik...

Ezek a betegségek közül egyik sem olyan hogy amiatt naponta vagy hetente kezelésre vagy orvoshoz kellene járni, ami indokolná az anyagi segítséget az utazásban...

Ismerősöm lisztérzékeny. Egyetlen 20 dekás (0,2 Kg-os!) kenyere 700 ft. Mégsem kap semmi kedvezményt... Te emg gerincferdülésért fel vagy háborodva...

2011. júl. 10. 17:43
 7/25 anonim ***** válasza:

"aztán béke velem. Negyedévente 40 ezer mire mindent megveszek a betegség miatt TB-re!"

Havi 13 ezert elküldtesz TB-vel Gyógyszerre. A maradékot (70-80-90%-ás meg a TB fizeti. Nem elég??????)

Mennyivel jobb lenne ha azt is te fizetnéd nem?

Igen igazad van ez Magyarország. Itt ha a kisujját nyújtja valaki, akkor rögtön az egész karját akarják letépni...

2011. júl. 10. 17:45
 8/25 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy 24 éve még ingyen volt minden a cukorbetegeknek? Nagyon drága minden, pedig mindent meg kell venni hozzá, mert különben nem tudná az ember magát ellenőrizni. Amúgy meg kb. a nagy hangyafing támogatás van rájuk. Egy doboz tesztcsíkom TB-vel 1800 ft, TB nélkül se sokkal több.
2011. júl. 10. 17:56
 9/25 anonim ***** válasza:

"Egy doboz tesztcsíkom TB-vel 1800 ft, TB nélkül se sokkal több."

TB nélkül 4500-5000.-. Tehát az a "se sokkal több" az több mint duplája. Kb 60% támogatást kapsz rá...

Viszonyításképp a 77 elektronikás(Dc.Personal) és az Accu-check készülékek tesztcsíkjait lestem meg, általában ezeket szokták felírni. De a többi készülékhez sem olcsóbb a csík.

2011. júl. 10. 18:01
 10/25 anonim ***** válasza:
Nah, még kioktat :D azt se tudod milyet használok :D Csak tudom mennyit fizetek és mennyi TB nélkül. Kiváncsi vagyok te mit szólnál hozzá ha ennyit kéne kifizetned csak azért hogy életben maradjál.
2011. júl. 10. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!