Ferenc körút helyett Corvin negyed lett az M3-as metró megállója. De miért?
Hogy ne találjak be dolgozni:)
Semmi értelme ennek a sok névváltoztatásnak,gondolom valakinek a valakijének a cége gyárt utcanév,meg egyéb táblákat.
A hivatalos verzió az,hogy a 4-6-os villamos azon megállójának Üllői út volt a neve,míg a metróé Ferenc körút,és ez megzavarta pl. a turistákat,ezért egységesítették.
Először is jó reklám a beruházónak. Másrészről egyébként ez speciel tényleg indokolt néváltoztatás, emlékszem hogy amikor felkerültem Pestre, időbe telt, mire megtanultam, hogy ugyanaz.
A másik dolog, ami még zavaró, azt a Budafoki útnál éltem át, mikor tudtam, hogy ott megáll a 4-6 villamos, én vonattal jöttem és Kelenföldön leszálltam, és felszálltam valami buszra, ahol láttam a táblán, hogy megáll a Budafoki úton. Mondanom sem kell, egy teljesen ismeretlen helyen tett le, több kilométerre attól a megállótól, ahova szerettem volna menni, vasárnap késő este. Voltam mindehhez 16 éves, kb. egy hónapja pesti lakos. Aztán szerencsére kiderült, mi volt a gond és mit kell tennem, de igen sokat mérgelődtem azon, hogy hogy lehet két megállónak ugyanaz a neve. Nem tudom, az Üllői útnál van-e ilyen, de ha eddig volt is, most már biztosan nincs :)
Tartós István
ja bocs
Tarlós Keresztelő Szent István
miatt!!!
Utolsó, hiába vagy szellemes, ha ez tudatlansággal társul.
Speciel a Corvin negyed megállóhoz semmi köze nincs a városvezetésnek, mert az ottani tulaj/beruházó kérte-csinálta-fizette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!