Lilsy kérdése:
Meddig érvényes a retúrjegy, ha 50 km-re utazok?
Figyelt kérdés
Nagykanizsától Balatonmáriafürdőig és egy hét múlva akarok visszajönni.2011. júl. 3. 09:57
2/5 anonim válasza:
a retúrjegy max 3 napig érvényes, és csak úgy, ha az első napon megkezded az odautazást(de nem biztos, valahogy nekem így mondta a kalauz).
a legjobb ha csak oda veszel jegyet - ha nem tudsz visszafele venni jegyet akk kérj a kalauztól, mondd neki h nincs ott jegypénztár. ahol te felszálltál.
3/5 anonim válasza:
Ezért kérdeztem,hogy mivel utazol,mert pl. vonatjegyet megveheted returkén 1 héttelkésőbbre. Csak mondanod kell,hogy mikor jösz vissza. Buszjegynél nem tudom,hogy működik-e
4/5 A kérdező kommentje:
vonattal. bocs.
köszi!!! :) akkor majd visszafele is kell vennem..
2011. júl. 3. 11:59
5/5 anonim válasza:
Igen, visszafelé nem lesz már érvényes.
De ha nem tudod leutazni a visszafelé utat, akkor kezelési költség levonása mellett visszafizetik az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!