Most kaptam levelet, hogy 2006-ban és 2007-ben meg egyszer 2010-ben blicceltem. Pótdíjat nem fizettem be és most 78500. - forintot követelnek. Ha nem fizetem be akkor mi fog történni?
"Ezért van egy csomószor egyből rendőr is velük. Egyébként igazoltathatnak."
NEM IGAZOLTATHAT! Közfeladatot ellátó személy, nem hatósági személy. Ha rendőr van velük, vagy mint mostanában, közterület-felügyelő, ők jogosultak igazoltatni, és az adataidat írásbeli kérvényre kiadni a BKV-nak.
Akkor így lészen. Remélem az összes roha.dék bliccelőt valagbatalálják.
Az a baj, ez nem vígasztalás annak, aki minden hónapban megveszi a bérletet...
Lehet ha ti "Nekem ezt is lehet" beállítottságú bliccelők végre felhagynátok ezzel a mentalitással akkor feleannyi lenne a bérlet... És nem kell itt magyarázni a vezetőség lop témákról...
2x akkora bérletárbevételre már más árpolitikát lehetne építeni.... Első lépés megvolt a BKV részéről: idén nem emeltek. Akár a csökkentés is jöhetne, de továbbra se venné meg senki a bérletet.
Persze ingyen azért kell, mert ingyen még a szar is jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!