Pestiek? Népligettől aréna pláza?
Népligettöl mennénk aréna plázáig villamossal és trollival? Vagy hogy érdemes ? Jegyet vegyek?
Köszi a válaszokat
Szia!
Hétfőn mentem pont a Népligettől az Aréna Plázáig.Én a következőt csináltam és találtam/találom a legegyszerűbbnek:
Menj át a Keleti Pályaudvarra és onnan kb. 200m séta az Aréna Pláza.Ha ott leszel a Keletinél már látni fogod az épületét a plázának, de esetleg meg is kérdezhetsz valakit.
1. válaszolo te keleti pályaudvarra gyalog mentél?
Mennyi idő volt gyalog népligettöl arénáig?
1. vagyok
Dehogy mentem a Népligettől a Keletiig gyalog :)
Én úgy mentem, hogy Népliget-Deék ferenc Tér-Városliget és a Városligetből trollival a Keletibe.Biztos van egyszerűbb megoldás, de te is tudsz önállóan metrót, buszt vagy akármilyen pesti tömegközlekedést nézni.
A legkevesebb gyaloglással:
1-es villamos a Puskás Stadionig, onnan troli (80 vagy 80A) a Keleti felé. A Keleti előtti megálló az Aréna.
Átszállójegy kell: 490 Ft
A legolcsóbb megoldás:
3-as metróval a Deák térig, onnan 2-es metróval a Keletiig. Onnan 500 méter gyalog.
Egy vonaljegy (vagy gyűjtőjegy) elég: 320 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!