Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pestiek? Népligettől aréna pláza?

Pestiek? Népligettől aréna pláza?

Figyelt kérdés

Népligettöl mennénk aréna plázáig villamossal és trollival? Vagy hogy érdemes ? Jegyet vegyek?

Köszi a válaszokat

2011. jún. 30. 14:45
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Hétfőn mentem pont a Népligettől az Aréna Plázáig.Én a következőt csináltam és találtam/találom a legegyszerűbbnek:

Menj át a Keleti Pályaudvarra és onnan kb. 200m séta az Aréna Pláza.Ha ott leszel a Keletinél már látni fogod az épületét a plázának, de esetleg meg is kérdezhetsz valakit.

2011. jún. 30. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es villamossal a Puskás stadionig, majd onnan a 80-as trolival, az Arénáig. Jegyet vegyél.
2011. jún. 30. 14:54
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszolo te keleti pályaudvarra gyalog mentél?

Mennyi idő volt gyalog népligettöl arénáig?

2011. jún. 30. 15:13
 4/6 anonim válasza:
100%

1. vagyok

Dehogy mentem a Népligettől a Keletiig gyalog :)

Én úgy mentem, hogy Népliget-Deék ferenc Tér-Városliget és a Városligetből trollival a Keletibe.Biztos van egyszerűbb megoldás, de te is tudsz önállóan metrót, buszt vagy akármilyen pesti tömegközlekedést nézni.

[link]

2011. jún. 30. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha olcsón akarod megúszni, akkor 3-as metróval Újpest-Központ felé a Deák Ferenc térig, onnan 2-es metróval Örs vezér tér felé a Keleti pályaudvarig. Így csak 320 Ft.
2011. jún. 30. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A legkevesebb gyaloglással:

1-es villamos a Puskás Stadionig, onnan troli (80 vagy 80A) a Keleti felé. A Keleti előtti megálló az Aréna.

Átszállójegy kell: 490 Ft

A legolcsóbb megoldás:

3-as metróval a Deák térig, onnan 2-es metróval a Keletiig. Onnan 500 méter gyalog.

Egy vonaljegy (vagy gyűjtőjegy) elég: 320 Ft.

2011. júl. 1. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!