Jogsi plusz kontaktlencse?
Te nem tudod még, hogy mit vállalsz!!!
A kontaktlencse nagyon veszélyes, egy csomó szemfertőzést össze lehet vele szedni! Hallottam olyat is hogy a nem megfelelő tisztítástól valaki olyan fertőzést szedett össze, hogy fél szemére megvakult és a másikkal is csak nagyon keveset lát! Kell ez neked?
Miért nem lehet a jól bevált szemüveget használni? Ma már nagyon nagy látóterű szemüvegek vannak amikkel nagyobb teret látsz be és ez vezetéshez nagyon jó!
Én 25 éve vezetek és 10 éve vagyok a BKV-nál buszsofőr, de eddig semmi problémám nem volt!!!
45F
Haladj a korral 45F!
Legtöbbször napi, vagy heti lencséket alkalmaznak. Előbbi egyszer használatos, utóbbi pedig még mindig nincs sok ideig használva ahhoz, hogy tönkremenjen, irritálja a szemet. Megfelelő higiéniával minden fertőzés elkerülhető, felesleges rémhíreket terjesztened. Még a havi lencsék is teljesen biztonságosak, ha megfelelően tisztán vannak tartva. Nem veszélyesebb a kontaktlencse annál, hogy a szemedbe nyúlsz kipiszkálni 1 kis szöszt. Sőt egyáltalán nem veszélyes.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:35
Figyelj hidd el hogy nem veszélytelen! :) Ez a fertőzés amitől meg lehet vakulni igen is van (ezt neked is mondom kedves kérdező!), ezeket az eseteket orvostól hallottam! Én akkor is azt mondom, hogy szemüveg! Miért esik nehezére valakinek szemüveget hordani? Ma már egész divatos darabok vannak nem ronda műanyag keretek hanem aranyozott fém vagy ezüst színű!
Nekem ilyenem van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!