Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jogsi plusz kontaktlencse?

Jogsi plusz kontaktlencse?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem valaki, hogy a jogsiban úgy lesz, hogy én csak szemüveggel vezethetek:S Mivel én szemüveges vagyok, de kontaktlencsét használok. Akkor most nem vezethetek kontaktelncsével? Mert az orvosi papíromon, amit beadtam az autós suliba, azon rajta van, h szemüveg és kontaktlencse...
2011. jún. 29. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi papír alapján csinálják a jogsit is, ne parázz.
2011. jún. 29. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
így nem kell aggódni, szemüveggel és kontakt lencsével is vezethetsz :)
2011. jún. 29. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én kontaktlencsében mentem orvoshoz, és gyakoroltam vezetni, és jogsimban sincs benne h szemüveg kell.
2011. jún. 29. 22:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Húúú köszi:) Már megijedtem, mert az nagy kicseszés lenne, főleg, h szemüveggel nem is látok olyan jól:S:D
2011. jún. 30. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

Te nem tudod még, hogy mit vállalsz!!!

A kontaktlencse nagyon veszélyes, egy csomó szemfertőzést össze lehet vele szedni! Hallottam olyat is hogy a nem megfelelő tisztítástól valaki olyan fertőzést szedett össze, hogy fél szemére megvakult és a másikkal is csak nagyon keveset lát! Kell ez neked?

Miért nem lehet a jól bevált szemüveget használni? Ma már nagyon nagy látóterű szemüvegek vannak amikkel nagyobb teret látsz be és ez vezetéshez nagyon jó!

Én 25 éve vezetek és 10 éve vagyok a BKV-nál buszsofőr, de eddig semmi problémám nem volt!!!

45F

2011. jún. 30. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Haladj a korral 45F!

Legtöbbször napi, vagy heti lencséket alkalmaznak. Előbbi egyszer használatos, utóbbi pedig még mindig nincs sok ideig használva ahhoz, hogy tönkremenjen, irritálja a szemet. Megfelelő higiéniával minden fertőzés elkerülhető, felesleges rémhíreket terjesztened. Még a havi lencsék is teljesen biztonságosak, ha megfelelően tisztán vannak tartva. Nem veszélyesebb a kontaktlencse annál, hogy a szemedbe nyúlsz kipiszkálni 1 kis szöszt. Sőt egyáltalán nem veszélyes.

2011. jún. 30. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:35

Figyelj hidd el hogy nem veszélytelen! :) Ez a fertőzés amitől meg lehet vakulni igen is van (ezt neked is mondom kedves kérdező!), ezeket az eseteket orvostól hallottam! Én akkor is azt mondom, hogy szemüveg! Miért esik nehezére valakinek szemüveget hordani? Ma már egész divatos darabok vannak nem ronda műanyag keretek hanem aranyozott fém vagy ezüst színű!

Nekem ilyenem van:

[link]

2011. jún. 30. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne szaros kézzel nyúlj a szemedbe, ennyi!
2011. jún. 30. 22:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Én határozottan kontaktlencse párti vagyok. És a szemüveg jobban koszolódik. állandóan törölgetni kell. Meg tologatni, idegesítő. És igaza van az előző hozzászólónak, hogy ennyi erővel már ha belenyúlsz a szemedbe, akkor is elkaphatsz bármit. Meg kinek mi. Neked ez vált be, nekem az. Én se beszéllek le a szemüvegről:)
2011. jún. 30. 22:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Jah és nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek. Főleg, hogy kultúrált és normális válaszok:) Mindenkit pontoztam:D
2011. jún. 30. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!