Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehetséges, hogy egy csöves...

Lehetséges, hogy egy csöves felszáll a metróra és odavizel?

Figyelt kérdés
Utána meg a mit sem sejtő utas felszáll, ugyanoda leül, bele a pisibe... és a csöves még csak bűntetést sem kaphat...
2011. jún. 28. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
üdvözöllek magyarországon
2011. jún. 28. 23:01
 2/10 anonim válasza:
100%
lehetséges és mondok még valami van hogy oda is sz@rik
2011. jún. 28. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Utaztam én már fényes nappal olyan villamoson (41), aminek az egyik ülésén ott maradt egy barna mackó...undorító sajnos.
2011. jún. 28. 23:09
 4/10 a_maestro_főnök válasza:
Mert őszintén mit vártok?? Életre kelljen a barna mackó,? :) szerintem ez nem is annyira durva.
2011. jún. 28. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy mit várok? Hát pl. azt, hogy nem kell más ürülékét szagolnom és néznem (neadjisten beleülnöm) a villamoson...civilizált nép vagyunk.
2011. jún. 29. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
budipest budipest te csodás...
2011. jún. 29. 11:48
 7/10 bp1985 ***** válasza:

lehetséges és mondok még valami van hogy oda is sz@rik

Egyszer sikerült beleülnöm egy ilyen székbe, mert már bele volt "mosódva", és nem látszott. Egész nap mostam a gatyámat, mert a sz@r kijött, de a szag benne maradt.

2011. júl. 1. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én annyit láttam, h Szegeden a bengán (amikor még járat anno) vmelyik csöves odasz@rt, viszont nem csak egy kis barnamackó volt, hanem egy egész hegy... annyit nyomott, h az már hihetetlen... egy nő viszont beleült (mert nem vette észre) csak úgy csapódott szét a sz@r a villamoson... pfujj a nő aztán tele is okádta a villamost (de nem tehet róla...)
2011. júl. 4. 00:16
 9/10 a_maestro_főnök válasza:
pfúúújjjmáár vláh előző -.- de ha vki odaürít azt hogy nem lehet észrevenni könyörgömm? Már csak a szag alapján.. Pfujj
2011. júl. 4. 11:43
 10/10 anonim válasza:
Ugyan milyen büntetést kaphatna? Pénzbírságot? Be sem tudják hajtani rajta! Ha pedig többször megcsinálná ezt és ezért elzárnák, lenne fedél a feje fölött. Ha csak a csövik egy része így gondolkodna, legalább háromszor annyi fekália lenne az üléseken. De ezért tudomásom szerint még nem csuktak le senkit. Így máris spóroltak...
2011. júl. 18. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!